Simon Makienok på klubjagt: Dialog med flere klubber

Simon Makienoks lejeaftale med Charlton udløber til sommer, og da han ikke har en fremtid i Palermo, skal han finde en ny klub i det kommende transfervindue

Den tidligere Brøndby-spiller Simon Makienok er på udkig efter en ny klub i sommerpausen, fordi hans lejekontrakt med Charlton udløber.
Den tidligere Brøndby-spiller Simon Makienok er på udkig efter en ny klub i sommerpausen, fordi hans lejekontrakt med Charlton udløber.

Den tidligere Brøndby-angriber Simon Makienok skal på klubjagt til sommer. Hans lejeaftale med engelske Charlton udløber til sommer, og da han heller ikke har en fremtid i italienske Palermo, hvor hans kontrakt løber frem til sommeren 2018, er der lagt op til et sommerskifte.

Makienoks agent Michael Stensgaard fra People in Sport fortæller således, at der arbejdes på at finde en ny klub til angriberen.

- Vi kigger på hans situation, og vi er i dialog med Palermo om, hvad der skal ske. Der er ikke noget, der tyder på, at han skal tilbage til Palermo, så vi arbejder på en løsning. Han har selvfølgelig stadig en kontrakt med Palermo, og det må vi også forholde os til.

- Vi er ikke i panik over at skulle finde et sted, for det vigtigste er, at det er det rigtige. Vi er i gang med at afsøge, hvad der kunne være interessant for Simon, siger Michael Stensgaard til tipsbladet.dk.

Simon Makienoks Charlton rykker ned i League One (Foto: All Over PresS) Premier League Makienok rykker ned

Efter Charltons nedrykning fra The Championship til League One, er det ikke sandsynligt, at Makienok fortsætter i den engelske klub. Til gengæld er der andre muligheder for danskeren, der i denne sæson står noteret for fem mål i 35 optrædener i den næstbedste engelske række.

- Vi er i dialog med nogle klubber, men der er mange ting, der skal falde på plads i forhold til kontrakter, køb, salg og op- og nedrykning de forskellige steder. Men vi er i gang, og der er noget tid at løbe på. Spilleren vil selvfølgelig gerne have det på plads hurtigt, men det gælder også om at have is i maven, siger Michael Stensgaard.

Agenten fortæller desuden, at det ikke umiddelbart er aktuelt for Simon Makienok at skifte til en dansk klub i det kommende transfervindue.

Premier League Lasse Vibe med vigtig scoring

Lasse Vibe blev dobbelt målscorer for Brentford, der fik en tiltrængt sejr tirsdag aften. (Arkivfoto: PA Photos) Championship Runder engelsk milepæl: Lasse Vibe dobbelt målscorer i Brentford-sejr

7 kommentarer
Vis kommentarer