Annonce:
Annonce:

Stakkels, stakkels målmand: 'Aldrig har jeg set noget lignende'

Brightons målmand David Stockdale havde en ualmindeligt uheldig dag på kontoret, da han blev noteret for to nærmest identiske selvmål

Annonce:
Følg Fodbold

Okay, det sker fra tid til anden, at en målmand er uheldig og får reflekteret en løs bold ind i nettet bag sig selv og dermed uforvarent noteres for et selvmål.

Men det, du kan se i ovenstående klip, er så utroligt, at selv TV3 Sports kommentator må ryste måbende på hovedet over det, han er vidne til:

- Nej, det er simpelthen fuldstændig vanvittigt. Hvordan i alverden kan det her ske to gange i en fodboldkamp. Det er samme mand, der afslutter, og det er samme stakkels, stakkels, stakkels målmand, der efter bolden rammer træværket, har ryggen på, så den ender inde i kassen. Det er da fuldstændig vanvittigt, det her. Aldrig har jeg set noget lignende - nej, nej, nej, lyder det i udsendelsen.

Tilskuere, tv-kommentatorer og seere har kort forinden været vidne til, at Brightons målmand David Stockdale på nærmest komisk vis er blevet noteret som dobbelt målscorer, altså dobbelt selvmål, forstås.

En ting er, at han laver to mål, noget andet er, at målene er stort set identiske, og for at gøre det endnu vildere, så er det altså samme mand fra Norwich City, Alex Pritchard, der trykker af på kanten af feltet i begge tilfælde.

Se de to utroligt identiske selvmål i toppen af artiklen

Kampen endte 2-0 til Norwich. Nederlaget har dog ingen større betydning for Brighton, der allerede har sikret sig oprykning fra Championship og således skal spille med i Premier League efter sommerpausen.

Dansk reserve klar til Premier League

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: