Store engelske klubber får transferkarantæne

Leeds, Nottingham Forest og Blackburn må ikke agere i næste transfervindue grundet dårlig balance i økonomien

Leeds er en af de klubber, der ikke må købe spillere i det kommende transfervindue. (Foto: PA Photos)
Leeds er en af de klubber, der ikke må købe spillere i det kommende transfervindue. (Foto: PA Photos)

De tre engelske traditionsklubber Leeds, Nottingham Forest og Blackburn kommer ikke til at forstærke sig, når vinterens transfervindue åbner til januar.

Klubberne har alle forbrudt sig mod reglerne i det såkaldte Financial Fair Play (FFP), der skal forhindre klubber i at bruge mange flere penge, end de tjener.

Lasse Vigen Christensen i aktion for Fulham. (Foto: Stephen Pond/PA) Championship Dansk stortalent arkitekt bag Fulham-comeback

Nu venter en transferkarantæne i det kommende vindue, meddeler Football League.

De tre klubber, som alle er tidligere mestre, men nu optræder i den næstbedste række, har alle haft underskud på mindst otte millioner pund i 2013/14-sæsonen. Det svarer til 75 millioner kroner.

Dave Whelan har bragt sig selv og Wigan i noget af en kattepine. (Foto: AP) Championship William Kvists boss dummer sig: 'Jøder er ude efter penge'

Leeds, Nottingham Forest og Blackburn kan kun hente nye spillere i tilfælde af, at deres respektive trupper tæller 24 eller færre spillere.

I så fald kan de hente spillere, der koster mindre end 600.000 pund (5,6 millioner kroner) om året. Men de tre omtalte klubber har aktuelt alle mere end 24 spillere i deres trupper.

Tre andre hold - Leicester, Queens Park Rangers og Burnley - skal i øvrigt undersøges for muligvis at have forbrudt sig mod de samme FFP-regler.

0 kommentarer
Vis kommentarer