Thomas Frank gider ikke pikhoveder i Brentford: Vil kun have gode folk

Thomas Frank går meget op i, at Brentford både samler på gode fodboldspillere og gode mennesker

Thomas Frank blev nomineret til månedens manager i Championship for januar måned. Foto: Adam Holt/Ritzau Scanpix
Thomas Frank blev nomineret til månedens manager i Championship for januar måned. Foto: Adam Holt/Ritzau Scanpix

Thomas Frank havde en hård start som cheftræner i Brentford FC, men den tidligere Brøndby-boss har for alvor formået at vende skuden, og nederlaget til Nottingham Forest i seneste runde var det første i ti kampe.

Det efterlader London-klubben med de mange danskere på en aktuel 18. plads i Championship.

Thomas Frank overtog styringen i Brentford FC efter Dean Smith i januar, man han har været en del af klubben siden oktober 2016, så han kender Brentford og de værdier, der tegner klubben.

En af de vigtigste værdier for Frank er, at Brentford ikke bare skal samle på gode fodboldspillere - også gode folk.

- Det er så vigtigt for os at have gode folk. Ingen pikhoveder, kun gode folk. Det er ikke, fordi vi ikke vil have personlighed eller kant, men vi vil have folk, for hvem det rent faktisk betyder noget, siger Thomas Frank i et interview med den engelske avis The Guardian.

Den tidligere Brøndby-træner er selv meget opmærksom på, hvordan han fremstår som kollega i Brentford FC.

- Som person er jeg meget åben og meget fokuseret på mennesker. Det er punkt et; derudover elsker jeg detaljerne i fodbold.

- Jeg vil gerne skabe en smuk kamp, men jeg er meget fokuseret på, hvordan man kan skabe en fantastisk kultur og et fantastisk miljø. Jeg er meget glad for, at jeg er i en klub, hvor man vil begge dele, lyder det fra Thomas Frank.

Thomas Frank og Brentford FC skal i ilden i aften, hvor holdet møder Aston Villa på hjemmebane - Aston Villa, der altså har Franks tidligere kollega Dean Smith i spidsen.

Pattaya er mest kendt for sine go-go-barer med meget letpålædte damer. Nu kommer der også en ski-kongres til den tropiske by. Foto: Sakchai Lalit/AP/Ritzau Scanpix Skisport Ski-pampere flytter kongres til sex-paradis

Anden sport Store bryster og hvidt pulver: Stjernen taget på fersk gerning

 

Foto: Privatfoto/TLS Diario Cykling Politianmeldt og smidt ud efter frækt foto

Tre anmeldelser om voldtægt har en 27-årige fodboldspiller fået mod sig - nu anmelder han to af dem for falsk anmeldelse, mens hans frifindelse for den tredje er blevet appelleret. Foto: Fernando Vergara/AP/Ritzau Scanpix Skandinavien Voldtægts-anklager vælter ned over fodboldspiller: Nu giver han igen

21 kommentarer
Vis kommentarer