Til grin igen? Hovedsponsor får alle til at lave en bh-Bendtner

Et stort bettingselskab har igangsat en viral konkurrence, hvor de udfordrer folk til at lave en Nicklas Bendtner med bh for skridtet. Den konkurrence er folket helt vilde med

Mine fejl er fortid, bebudede Bendtner selv på pressemødet. Nottingham-fansene - og bettingfirmaet 888 - gør imidlertid sit for at vi ikke lige glemmer dem. (Video: SNTV)

Hvis du er typen, der gerne vil vinde noget (ja, hvem vil ikke det), så skal du læse med her. Nottingham Forests hovedsponsor, bettingselskabet 888, har nemlig igangsat en viral konkurrence i anledningen af holdets nye Lord Nicklas Bendtners tilslutning til Championship-holdet.

Her har selskabet sat tre signerede Nicklas Bendtner trøjer på højkant. Men man skal - selvfølgelig - gøre noget, hvis man vil vinde en ægte Forest-trøje med Bendtner. Under hashtagget #DareToBendtner (tør du være som Bendtner, red.) opfrodrer 888 folk til at tage et billede af dem selv, hvor de laver en 'Bendtner'.

I denne sammenhæng betyder det, at man tager et billede af sig selv, hvor man stort set er nøgen - kun dækket ved skridtet.

For få år siden postede Bendtner et billede på sin Instagram-profil, hvor han lå og slikkede sol kun iført Julie Zangenbergs bh, som dækkede gadedrengens ædlere dele. Det er netop det stunt, 888 gerne vil have folk til at gentage. På den ene eller anden måde. Og det ser ud til at mange har taget den udfordringen op....

Herunder kan du se folk fra England lave en vaskeægte 'Bendtner'-kopi. Der bliver brugt trøjer, bananer og andre lækkerier:

 

Ja, folk har været kreative. Man burde næsten give dem allesammen en signeret Bendtner-trøje alene for deres opfindsomhed. Men syv af dem bliver nok skuffede. Der er jo kun tre trøjer på højkant.

Forest-legende frygtede det her: Et kæmpe sats at hente Bendtner

Bendtner vil starte på en frisk: Slut med fejltagelser

Her er rygnummeret Bendtner virkelig ville have

Er du fodbold-smart: Kan du kende forskel på Zlatan og Bendtner?

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.