Tis og bare bryster: Fodboldspillere chokerer

Undersøgelser i flere klubber og en undskyldning af historisk karakter præger billedet i flere mindre klubber i England efter et lidt for muntert hestevæddeløb...

Det er ikke æblemost eller cider, der er i glasset, som James Collins hælder ud...(Polfoto)
Det er ikke æblemost eller cider, der er i glasset, som James Collins hælder ud...(Polfoto)

Det er en af de mest irriterende situationer af stå i.

Til en koncert eller måske en fodboldkamp. Tusindvis af mennesker, forsvindende få toiletter, og en blære på størrelse med en fyldt Netto-pose.

De fleste mænd har sandsynligvis overvejet det, og mange har gjort brug af det: At tisse hvor man nu befinder sig. Enten i en flaske, et krus eller bare på sidemanden.

Der var også mange mennesker til Cheltenham Festival tirsdag - den første af tre dage med hestevæddeløb i den vest-engelske by.

Sandsynligvis har der været tryk på toiletterne, og måske er det årsagen til, at nogle af gæsterne tillod sig friheder som ovenfor beskrevet.

Der blev tisset i et ølkrus...!

Et lille aber dabei er, at det var fodboldspillere fra Milton Keynes Dons, Northampton Town og Bristol City. En anden hage er, at de stod på en balkon med god udsigt, og hvor antallet af mennesker alt andet lige ikke synes større, end at der må have været rimelig med chancer for at komme på wc.

Det hjælper heller ikke på situationen, at de personer, der deltog i episoden, efterfølgende valgte at hælde urinen ud over balkonen. Præcis hvor det landede, og om det ramte nogen, melder historien desværre ikke noget om.

Men en vågen fotograf fangede det hele. Inklusive et par hurtige skud af et par kvinder, som spillerne havde trukket med, og som tydeligvis nød opmærksomheden.

Jessica Hayes og Kate Salmon nyder opmærksomheden. (Polfoto)
Jessica Hayes og Kate Salmon nyder opmærksomheden. (Polfoto)
 

Uheldigvis for de implicerede parter, Samir Carruthers (med kasketten) og James Collins (ham der hælder urinen ud) blev billederne solgt til flere landsækkende aviser, der valgte at bringe dem onsdag.

MK Dons har reageret prompte og indledt 'en undersøgelse af Carruthers' opførsel', som de skriver.

En talsmand kommenterede ellers umiddelbart efter, at hverken Carruthers eller nogen anden MK Dons-spiller hældte væske ud... Det blev vist sagt lidt for tidligt.

Carruthers har efterfølgende undskyldt i en kaskade af beklagelser, så han lige så godt kunne være smækket op på torvet i en gabestok.

Nogle ville mene, at ledelsen i klubben har stukket ham en undskyldning, de har præfabrikeret, og som han blot skulle læse op:

- Jeg vil bare sige, at jeg er ked af det til alle, min familie, klubben, formanden. Jeg er ikke blevet opdraget til at gøre sådan noget, og jeg har skuffet alle.

(fortsættes under billederne...)

Polfoto
Polfoto

Polfoto
Polfoto

Polfoto
Polfoto
 

- Jeg har skuffet lokalsamfundet, og jeg har skuffet Milton Keynes, og jeg skal leve med den kritik, der kommer. Det er ikke noget, der skal grines af. Og det er ikke et eksempel til efterfølgelse hos børn heller.

- Det er meningen, jeg skal være en rollemodel, og jeg må nu leve med konsekvenserne af mine handlinger, og jeg har det virkelig dårligt med det, jeg har gjort. Det var en dum fejl.

Han har stået til ansvar for formand Pete Winkelman og manager Karl Robinson og fået sin straf.

- De er naturligvis meget skuffede, og jeg får min straf. De havde tiltro til mig, at jeg ikke ville gøre sådan noget, så jeg føler, at jeg har skuffet dem fælt. Men det er ikke kun dem. Jeg har skuffet hele holdet, mine holdkammerater, alle. Og jeg er virkelig ked af det på Cheltenhams vegne. De har lukket mig ind, og jeg har tydeligvis berørt alle, siger Carruthers.

Fra Northampton Town er meldingen, at man er i gang med at undersøge Collins' rolle. De åbenlyse billeder er åbenbart ikke vægtigt nok.

Også Bristol City, der havde spiller repræsenteret på balkonen, kigger på sagen.

- Vi er klar over de skuffende billeder fra Cheltenham Festival, der er blevet bragt i flere landsdækkende aviser.

To kvinder, reality-stjernen Jessica Hayes og undertøjsmodellen Katie Salmon, formåede også at få opmærksomhed på balkonen.

Modsat spillerne var de helt klar over, at der stod en fotograf og skød løs. Og i kjoler, Nikita Klæstrup ville optræde i reality-programmer for at komme i nærheden af, lod de ham få, hvad han kom efter. Og mere til vist.

Polfoto
Polfoto

Polfoto
Polfoto
 

Ikke overraskende har billederne af de to kvinder også skabt opmærksomhed af den negative slags. Men det er slet ikke så slemt, som det kunne være, siger Jessica Hayes ifølge The Sun.

- Vi har måske vist vores bryster, men det var bare et splitsekund, og ingen blev fornærmet. Alle har set bryster før. Men hvad Carruthers og Collins gjorde var absolut forfærdende og modbydeligt. Voksne mænd burde ikke gøre sådan noget.

- Det var ikke os fra vores pæneste side, men jeg ville aldrig tisse i et glas, siger hun.

Avisen giver hende dog ikke mulighed for at uddybe, præcis hvordan hun ville gøre det.

Polfoto
Polfoto

Jessica Hayes yderst til venstre flankeret af modellerne og tv-personlighederne Charlotte Dawson, Amanda Harrington og Verena Twigg. (Polfoto)
Jessica Hayes yderst til venstre flankeret af modellerne og tv-personlighederne Charlotte Dawson, Amanda Harrington og Verena Twigg. (Polfoto)
 

8 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere