TV: Bryder ind på stadion og har sex i midtercirklen

Par fanget på video, mens de tilsyneladende har sex i midtercirklen på Charltons hjemmebane, The Valley

Her kan du se den 'rigtige' version af videoen, der altså viste sig at være en reklame.

Det vides ikke, om det er de svingende sportslige præstationer, der ligger til grund, men et par besluttede i hvert fald for nylig, at græstæppet skulle bruges til noget andet end fodbold, hvorfor en video med deres seksuelle eskapader dukkede op på de sociale medier Vine og Twitter onsdag denne uge.

Videoen er gået viralt, og den er nu blevet set over halvanden million gange.

Hvem, det liderlige par på videoen er, forbliver indtil videre også et mysterium, men ifølge brugeren Showboat Vines, der lagde videoen ud på nettet, brød parret ind på The Valley tidligt om morgenen for at udføre sex-akten.

- Nogen brød ind på The Valley (Charltons hjemmebane) og gjorde det her i midtercirklen! #SextraTime, skrev Showboat Vines til videoen på Twitter.

Han hævder samtidig overfor den engelske avis The Mirror, at videoen er ægte nok, og at den blev filmet tirsdag morgen. Men han vil ikke ud med, hvor han har fået videoen fra.

- Jeg kan ikke sige, hvor jeg har den fra (jeg tror, I forstår hvorfor), men den er ægte, siger brugeren til The Mirror.

Her kan du se den omtalte video

Repræsentanter for Charlton Athletic F.C. er, ifølge avisen, i gang med at undersøge videoen. Klubben ligger nummer 16 i den næstbedste engelske række og møder søndag Huddersfield Town på hjemmebanen, der dermed kan se frem til igen at blive brugt til fodbold.

OPDATERING:

Ikke uventet så viser det sig, at videoen var et kreativt marketingsforsøg. De to medvirkende i videoen er på stadion, og muligvis igang med intimt samvær, men her stopper det så også.

For video-bidden var blot en snas af en halvanden minut lang video kreeret af Charlton selv, der skulle slå på tromme for, at fans nu har mulighed for at leje stadion til det formål, man nu en gang selv har brug for. Om det er at spille en gang bold med gutterne i weekenden, eller som parret i videoen herover, at bruge den til mindre lødige ting..

Videoen er dog stadig sjov. Se HELE videoen i playeren øverst oppe

Brøndby-forløsning: Par havde sex på banen

Det er ikke første gang, at et liderligt fodboldpar har 'gang i den' på grønsværen. I 2013 var det således Brøndby Stadion, der lagde græs til en omgang elskov. Læs mere om den historie her

Brøndby Stadion er generelt et godt sted for lystne kvinder og andet hunkønsvæsen, der ikke er bange for at vise attributerne frem. Således kom Brøndbys helt egen superfan Tanja i overskrifterne i 2013, da hun smed blusen og flashede sine bryster, efter Brøndby havde fået efterårets første sejr.

Gense Tanjas hoppende bryster her

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Vi indfører et nyt univers

SCORER

JACKPOT