Annonce:
Annonce:

TV: Ekstatisk Monaco-træner laver Mourinho-kopi

Leonardo Jardim lod følelserne få frit løb, da hans hold scorede til 3-1 mod Arsenal tirsdag aften, og løb ned af sidelinjen for at fejre sejren - en jubel, som mindede meget om Jose Mourinhos tilbage i 2004

Annonce:
Følg Fodbold

Han havde sikkert drømt om det, men ikke troet på det, Monaco-træner Leonardo Jardim.

Det franske hold var klare underdogs før kampen mod Arsenal i det første opgør i 1/8-finalen, men Ligue A-mandskabet formåede at lave en gedigen overraskelse onsdag aften, da de satte Arsenal på plads på eget græs med en 3-1-sejr.

Derfor var det også naturligt, at portugiseren lod følelserne få frit løb, da sejren for alvor blev sikret. Det blev den, da Yannick Carrasco udnyttede en sejlende Arsenal-defensiv til at lukke og slukke på Emirates med kampens fjerde scoring kort før tid.

Miserable amatører: Arsenal slagtet i medierne

Jardim løb herefter ned af sidelinjen med armene over hovedet og det største smil på læben for at fejre den noget overraskende sejr.

Annonce:

Det ledte straks tankerne hen på en vis Jose Mourinho, der jublede på næsten samme måde tilbage i 2004.

Der stod portugiseren i spidsen for Porto, og Mourinhos underdogs leverede en kæmpe sensation, da de udlignede kort før tid ved Costinha - og dermed sikrede sig videre avancement til kvartifinalen.

Berbatovs hævn: Bye-bye Arsenal

Mourinho spurtede derefter ned ad sidelinjen helt ekstatisk for at fejre sensationen med sin spillere - og 11 år senere formåede Monaco-træner Leonardo Jardim altså at lave jubel-kopi, da de slog et andet engelsk storhold på udebane.

Porto kom helt frem til finalen i 2004 og slog netop Monaco med en sikker sejr på 3-0.

Fyrstedømme-klubben formåede dog også at slå flere giganter ud på deres fejl til finalen - blandt andet Real Madrid. Gense højdepunkterne fra kampen i videoen nedenunder.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun vil død og pine med i en regering
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: