TV: Ekstatisk Monaco-træner laver Mourinho-kopi

Leonardo Jardim lod følelserne få frit løb, da hans hold scorede til 3-1 mod Arsenal tirsdag aften, og løb ned af sidelinjen for at fejre sejren - en jubel, som mindede meget om Jose Mourinhos tilbage i 2004

Han havde sikkert drømt om det, men ikke troet på det, Monaco-træner Leonardo Jardim.

Det franske hold var klare underdogs før kampen mod Arsenal i det første opgør i 1/8-finalen, men Ligue A-mandskabet formåede at lave en gedigen overraskelse onsdag aften, da de satte Arsenal på plads på eget græs med en 3-1-sejr.

Derfor var det også naturligt, at portugiseren lod følelserne få frit løb, da sejren for alvor blev sikret. Det blev den, da Yannick Carrasco udnyttede en sejlende Arsenal-defensiv til at lukke og slukke på Emirates med kampens fjerde scoring kort før tid.

Champions League Miserable amatører: Arsenal slagtet i medierne

Jardim løb herefter ned af sidelinjen med armene over hovedet og det største smil på læben for at fejre den noget overraskende sejr.

Det ledte straks tankerne hen på en vis Jose Mourinho, der jublede på næsten samme måde tilbage i 2004.

Der stod portugiseren i spidsen for Porto, og Mourinhos underdogs leverede en kæmpe sensation, da de udlignede kort før tid ved Costinha - og dermed sikrede sig videre avancement til kvartifinalen.

Dimitra Berbatov lo sidste på The Emirates (Foto: AP) Champions League Berbatovs hævn: Bye-bye Arsenal

Mourinho spurtede derefter ned ad sidelinjen helt ekstatisk for at fejre sensationen med sin spillere - og 11 år senere formåede Monaco-træner Leonardo Jardim altså at lave jubel-kopi, da de slog et andet engelsk storhold på udebane.

Porto kom helt frem til finalen i 2004 og slog netop Monaco med en sikker sejr på 3-0.

Fyrstedømme-klubben formåede dog også at slå flere giganter ud på deres fejl til finalen - blandt andet Real Madrid. Gense højdepunkterne fra kampen i videoen nedenunder.

0 kommentarer
Vis kommentarer