TV: Målmand til grin i England - laver årets drop

Birmingham Citys målmand lukkede Middlesbrough ind i kampen med et fælt drop

Middlesbrough kæmpede for at hænge på - og for at komme tilbage i kampen.

Hjemmeholdet Birmingham førte Championship-kampen fredag aften med 1-0 og syntes på vej til pausen med den føring.

Men så fik gæsterne frispark et godt stykke uden for feltet.

En god mulighed, men der skulle et voldsomt godt spark til, hvis Middlesbrough skulle gøre sig forventninger om at score på muligheden.

Et voldsomt godt spark - eller godt med hjælp fra målmand Adam Legzdins.

Tomasz Kuszczaks brækkede næse gjorde, at polakken ikke kunne spille, hvorfor Legzdins var foretrukket. Indtil da havde han gjorde det fint...

Både Gastón Ramírez og Stuart Downing gjorde klar til at sparke, og det var uruguyaneren, der gik til bolden. Den nåede hele vejen ind til Legzdins, der dog havde læst den for længe siden og stoppede sparket.

Men målmanden med de lettiske rødder fumlede, som det sjældent er set på så højt niveau. Han tabte bolden og fik skubbet den mellem egne ben, så en lynsnar Jordan Rhodes kunne skubbe den over stregen til 1-1.

Gæsterne endte med at få 2-2, da Ramírez i 2. halvleg gjorde det til 2-1, inden David Davis med godt 20 minutter igen scorede til slutresultatet for Birmingham.

Birminghams chancer for at kvalificere sig til Premier League næste sæson er forspildte, mens pointtabet gør ondt på Middlesbrough.

Aitor Karankas mandskab fører ganske vist rækken med 88 point, men både Burnley og Brighton følger med 87 - og en kamp færre. Kun de to bedste hold rykker direkte op. Nummer tre-seks skal spille playoffs om den sidste plads.

7 kommentarer
Vis kommentarer