Uheldige Bjelland har haft et hårdt og langt år

Andreas Bjelland har været skadet hele sæsonen, men nu lysner det endelig for den danske Brentford-spiller

Bjelland er tilfreds i Brentford trods et svært år. (Foto: All Over Press)
Bjelland er tilfreds i Brentford trods et svært år. (Foto: All Over Press)

Andreas Bjelland præsterede i august sidste år noget nær den værst tænkelige debut for sin engelske klub Brentford FC, som han skiftede til fra FC Twente forrige sommer. Forsvarsspilleren debuterede i Capital One Cuppen mod Oxford, og det opgør endte Brentford med at tabe 0-4. Bjelland forærede Oxford scoringen til 1-0, da han ikke fik clearet bolden ordentligt, men kort efter blev det endnu værre for danskeren.

Her pådrog Bjelland sig nemlig en alvorlig knæskade, og dommen lød, at sæsonen dermed var slut for hans vedkommende. Nu er han imidlertid så småt på vej tilbage, og i øjeblikket træner han sammen med det danske landshold i Helsingør. Og det lysner for forsvarsspilleren.

- Det ser fornuftigt ud. Jeg har trænet fuldt med i Brentford i noget tid, føler mig godt tilpas  og mærker ikke det store til knæet. Jeg er bare glad for at være tilbage på træningsbanen igen, siger Andreas Bjelland til tipsbladet.dk og fortsætter:

- De første tre måneder var rigtig hårde. Man kan ikke lave særlig meget, og det er rigtig frustrerende. Det har været et langt år, og det har nok været den længste sæson, jeg har været igennem, selv om jeg ikke har spillet en eneste kamp. Det har været mentalt hårdt, men forhåbentlig har det givet mig, at jeg er kommet stærkere ud på den anden side.

Nicklas Bendtner var sidst i aktion for Danmark mod Sverige. (Foto: All Over Press) Landsholdsfodbold Hareide inviterer Bendtner ind i varmen

Han regner med at være helt klar, når Brentford tager hul på forberedelserne til den kommende sæson i Englands næstbedste række.

- Jeg regner med at være tilbage og være fuldt med, når vi kommer tilbage her i slutningen af juni. Forhåbentlig kan jeg køre en normal pre-season ligesom alle de andre og gøre mig klar til sæsonen, lyder det fra den uheldige forsvarsstyrmand.

Brentford FC sluttede på niendepladsen i Englands næstbedste række.

Jannik Vestergaard ligner mere og mere en kommende Gladbach-spiller. (Foto: Lars Poulsen) Tysk fodbold Så dyr er han: Vestergaard tæt på tysk topklub

0 kommentarer
Vis kommentarer