Verdens bedste julegave? Fodboldspiller scorer kæmpe lottogevinst

Prestons Kevin O'Connor fik en lottokupon i julegave af sin onkel. Den skulle vise sig at blive godt 7,5 mio. kr. værd

Hvis Kevin O’Connor løber rundt i Preston med et kæmpe smil, er der ikke så meget at sige til. Den irske forsvarsspiller fik nemlig en julegave, som han har byttet til godt 7,5 mio. kr.

Den glade giver var hans onkel og gudfar, Peadar Murphy. 14. december købte han en lotteriseddel i Flanagan’s Centra Supermarket og sendte den til nevøen med beskeden ’jeg ønsker dig al mulig held og lykke’.

Og heldig var den 22-årige tidligere ungdomslandsholdsspiller for Irland. Nytårsaften blev hans tal i 'the Millionaire Raffle' udtrukket, og han blev lottomillionær. I euro. Gevinsten var én mio. euro (ca. 7,5 mio.).

Så han levede formentlig med, at det ikke blev til spilletid, da Preston 1. januar tabte 2-3 til Middlesbrough. For dagen efter skulle bænkevarmer O’Connor hjem til Dublin for at afhente gevinsten.  

Kevin O’Connor nåede også at besøge supermarkedet, hvor hans onkel købte den gyldne kupon.

- Jeg er så glad på Kevin og hans forældres vegne. Man finder ikke en venligere person eller familie. Da han kom ind i supermarkedet med sin kæreste, var det den samme Kevin som fra i gamle dage.

- Han har ikke ændret sig overhovedet, siger supermarked-ejer Louis Flanagan, der fik lov at holde kuponen til én mio. euro.

- Jeg spurgte Kevin, om jeg kunne få lov at holde den, så jeg kunne være millionær i et par sekunder, siger han ifølge The Irish Times.

Kevin O’Connor skiftede i sommer til Preston, og lottomillionæren har spillet fem gange for klubben fra den næstbedste engelske række.

Eriksen med afgørende fod i Spurs-sejr

Eks-landstrænere får opsigtsvækkende job: Tager til Kina

90 minutter om Premier League: Her skal din klub købe ind