Vibe efter superkamp: Det har jeg ventet på

Lasse Vibe fik chancen helt fremme tirsdag for Brentford, og den danske profil kvitterede med to scoringer

Foto: AP
Foto: AP

Danske Lasse Vibe kom til England efter stor succes i både SønderjyskE og IFK Göteborg.

Af samme grund var forventningerne høje til det engelske skifte, hvor Vibe dog ofte har spillet en noget mere tilbagetrukket rolle.

Tirsdag aften fik han dog chancen helt fremme, da Brentford slog Aston Villa med 3-0.

En chance som danskeren tog, og han kvitterede med to træffere. Efter kampen var det da også en glad Lasse Vibe, der gjorde status:

- Det var en rigtig god præsentation. En flot sejr og vi er alle rigtig glade. Vi gav meget i kampen, og det gav os et godt resultat, siger Lasse Vibe til klubbens TV-kanal og fortsætter:

- Jeg har ikke spillet så meget helt fremme, fordi Scott Hogan har gjort det rigtig godt. Jeg har ventet på chancen for at spille min favoritposition, og jeg er rigtig glad for, at jeg greb den i aftes.

- Jeg føler, at jeg kunne have scoret flere mål i denne sæson, hvis jeg havde spillet min favoritposition. Jeg er glad for at spille, men jeg føler ikke, at det har været min stærkeste position. Jeg er glad for chancen, og får jeg flere kampe i front, håber jeg på flere mål, udtaler danskeren.

Lasse Vibe scorede efter 25 minutter og med 25 minutter tilbage. Imellem de to scoringer fik også Nicholas Yennaris sit navn på måltavlen.

5 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere