Vibe på tavlen i Brentford-nederlag

Lasse Vibe fik åbnet sin målscoringskonto, da Brentford igen måtte gå fra banen som tabere

Lasse Vibe kom på tavlen for Brentford. (Foto: Lars Poulsen)
Lasse Vibe kom på tavlen for Brentford. (Foto: Lars Poulsen)

Lasse Vibe skiftede i sommerpausen fra svenske IFK Göteborg til storsatsende Brentford i den næstbedste engelske række, Championshippen. Her lykkedes det i danskerens fjerde kamp for sin nye klub endelig at komme på måltavlen.

Det skete da Brentford mødte Reading på hjemmebanen i London, men det mål, som Vibe scorede kom en tand for sent. Der var Reading allerede kommet foran med tre mål, og reduceringen havde derfor kun kosmetisk betydning i en kamp, der sluttede 1-3.

Makienok-skade indrammer sløj danskerdag i England

Det var Brentfords andet nederlag i træk, da det i sidste spillerunde blev til 0-1-nederlag til Burnley, og derfor er man nu med fire kampe spillet på 18. pladsen ud af 24, som slet ikke lægger sig op ad, hvordan det gik i den seneste sæson, hvor man kom med i play-off-runderne om oprykning til Premier League.

Brentford er ligesom FC Midtjylland ejet af rigmanden Matthew Benham, ligesom at de også har tilknyttet Rasmus Ankersen. Mens han er bestyrelsesformand i FCM, så har han i Brentford rollen som sportschef. Dermed kører de også med samme system, hvor man henter spillere ved hjælp af statistik-programmet Smartodds.

Rørt Makienok tilegner scoring til afdød mor

I toppen af Championshippen er Brighton efter fem kampe på 13 point, men med en lang sæson i vente plus playoff, så er der stadig meget, der skal spilles for Lasse Vibe og Co, der også har Andreas Bjelland i truppen. Han er dog ramt af en længere skade.