Viktor Fischer på vej til Premier League-oprykker

Den danske angriber er ifølge troværdig hollandske medie på vej til Middlesbrough

Åge Hareide i snak med unge Viktor Fischer. Snart kan danskeren være på vej til Middlesbrough, skriver det hollandske medie De Telegraaf. (Foto: Lars Poulsen)
Åge Hareide i snak med unge Viktor Fischer. Snart kan danskeren være på vej til Middlesbrough, skriver det hollandske medie De Telegraaf. (Foto: Lars Poulsen)

Ajax-angriberen Viktor Fischer er på vej videre i karrieren.

Danskeren fortalte mandag til tipsbladet.dk, at han regner med at forlade den hollandske klub Ajax denne sommer.

Siden er det gået stærkt, og nu fortæller det hollandske medie De Telegraaf, at danskeren sammen med sin agent Søren Lerby tager til Middlesbrough for at forhandle sin kontrakt på plads med den engelske klub, der spiller i Premier League næste sæson.

Ifølge det hollandske medie er de to klubber allerede blevet enige om en pris på fem millioner euro, og hertil kommer så klausuler afhængig af, hvordan Viktor Fischer gør det i det engelske.

Viktor Fischer har et år igen af sin aftale med Ajax. Mandag sagde danskeren i landsholdslejren følgende om et brud med den hollandske storklub.

- Jeg tror, at det er begges ønske. Men vi har stadig lidt at snakke om. Der kommer også en ny træner, og det er også lidt afhængigt af, hvad det er for en træner, siger Fischer med henvisning til Frank de Boer, der har meddelt, at han stopper som cheftræner i Ajax Amsterdam.

Ståle Solbakken og Åge Hareide hader begge at tabe. Så meget, at det kan gøre dem søvnløse og få blodet til at koge. (Foto: Thomas Sjørup) Sport Ståle vs. Hareide: Så brutalt er trænerpresset

Mathias Zanka har haft en stor sæson og kan krone den med en landsholdsudtagelse. (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold Agger-afbud kan åbne for Zanka

Viktor Fischer har haft et turbulent forår og kan være på vej væk fra den hollandske hovedstadsklub. (Foto: AP) Holland Fra profil til bænk: Fischer færdig i Ajax

8 kommentarer
Vis kommentarer