William Kvist rykker ned i England

En 2-1-sejr til Rotherham hjemme over Reading betød, at Wigan og William Kvist ikke længere kan redde livet i The Championship

(Arkivfoto: PA Photos)
(Arkivfoto: PA Photos)

Det har længe stået skidt til i Wigan, som i forrige sæson rykkede ud af Premier League til en ny tilværelse i den andenbedste engelske række.

Det har blandt andet Gary Caldwell, tidligere spiller og nyansat træner, fået at smage på første række, da han skulle se, om han kunne trække Wigan ud af krisen og redde dem fra nedrykning til League One.

En af de spillere som også har gjort en indsats for, at vende skuden er danske William Kvist.  Det har dog været uden held og tirsdag blev det enedeligt bekræftet - en runde før tid - at Wigan i næste sæson starter i League One.

Se også: Bournemouth millimeter fra Premier League

Wigan kunne med en Reading-sejr over Rotherham tirsdag aften glimpse en mikroskopisk chance for overlevelse, men sådan skulle det ikke gå. Udeholdet Reading blev nemlig nedlagt af Rotherham, som med en 2-1-sejr sikrede dem selv endnu en sæson i Championship.

Ikke kun Wigan er påvirket af dagens resultat - også Milwall, som ligger en placering under Rotherham, måtte sluge nedrykningspillen tirsdag aften.

Dermed mangler Championsship blot at finde de sidste to hold, som skal spille play off-kampe om oprykning, og netop dette bliver afgjort i weekenden, hvor sidste spillerunde afholdes.

9 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere