Zlatan angriber Chelsea: Opførte sig som små unger

PSG-stjernen fik noget kontroversielt rødt kort midt i første halvleg efter en tackling på Oscar - men reaktionen fra Chelsea-spillerne, der omringede dommeren, var det, der skuffede svenskeren allermest

Champions League er for alvor stemplet ind med intensitet, mål og drama for alle pengene.

Tirsdag havde fodboldelskere fornøjelsen af en kongekamp på Bernabeu mellem Real Madrid og Schalke, hvor tyskerne var tæt på en sensation efter 4-3-sejren - og i Portugal diskede Porto op med fire drømmemål mod Basael.

Onsdag aften skuffede bestemt heller ikke i den største klubturnering.

I München massakrerede Bayern ukrainske Shakhtar med hele 7-0 - og i London udspillede der sig et drama af dimensioner, da franske PSG i sidste ende formåede at sende Chelsea ud efter forlænget spilletid - på trods af Paris-klubben spillede i undertal siden midten af første halvleg.

Der blev holdets største stjerne Zlatan Ibrahimovic noget kontroversielt udvist efter en tackling på Chelseas Oscar - noget der i den grad satte sindene i kog hos svenskerens holdkammerater og fik gang diskussionen på de sociale medier.

Mange mente, at det røde kørt var alt for hårdt - og det mente hovedpersonen også selv, da han blev interviewet af Sky Sports efter kampen.

- Jeg ved ikke, om jeg skal grine eller græde over udvisningen. Jeg tænkte, at dommeren ikke anede, hvad han havde gang i, da han præsenterede mig for det røde kort. Eller måske havde han set noget andet, udtalte Zlatan.

Den 33-årige stjerneangriber var dog mest skuffet over Chelsea-spillernes reaktion umiddelbart efter tacklingen, da alle blåklædte spillere, med undtagelse af målmand Thibaut Courtois og en jamrende Oscar, omringede dommeren.

- Det værste var dog alle Chelsea-spillerne, der farede hen til dommeren. Det føltes som om, jeg havde 11 babyer omkring mig.

Det så ud som om, at du trak dig tilbage i tacklingen?

- Jamen det gjorde jeg også. Jeg så ham glide mod bolden, og derfor trak jeg mig. Jeg ved ikke, om han filmede efterfølgende (red. Oscar)

eller hvor jeg ramte ham, men nu er det lige meget. Vi vandt, vi kom videre og nu ser vi, hvad der sker, sagde Zlatan.

Det er endnu uvist, hvor mange karantæne dage, svenskeren får for sin tackling, men PSG's træner Laurent Blanc udtalte efter opgøret, at klubben meget vel vil appellere Zlatans røde kort.

TV3 Sports ekspertklommentator Preben Elkjær mente efter opgøret, at udvisningen dog var på sin plads.

49 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere