Chelsea bekræfter: Henter stjerne i kæmpe handel

Ajax har endelig givet grønt lys for salget af Hakim Ziyech til Chelsea for den nette sum af 299 millioner kroner

Der har længe været snak om, at The Blues var på udkig efter Hakim Ziyech. Nu er handlen endelig officiel. Foto: PIROSCHKA VAN DE WOUW
Der har længe været snak om, at The Blues var på udkig efter Hakim Ziyech. Nu er handlen endelig officiel. Foto: PIROSCHKA VAN DE WOUW

Den 26-årige Ajax-stjerne Hakim Ziyech skifter til sommer til Chelsea.

Det bekræfter Ajax på deres hjemmeside, der ydermere oplyser, at handlen har kostet Chelsea 40 millioner euro svarende til godt 299 millioner kroner.

Transferen er betinget af, at Ziyech og Chelsea bliver enige omkring de personlige vilkår. 

Skiftet bliver først realiseret 1.juli, når sommerens transfervindue åbner, og dermed spiller Ziyech sæsonen færdig i Ajax.

26-årige Ziyech har været i Ajax siden 2016. Han blev udnævnt til årets spiller i Holland i 2018. Chelsea havde håbet på at få kantspilleren allerede i januar, men det passede ikke Amsterdam-klubben med en handel i midten af sæsonen. Det skriver the Guardian.

Ziyech spillede i sidste sæson en nøglerolle for Ajax i deres Champions League-eventyr, hvor de spillede sig frem til semifinalen og var få minutter fra en finaleplads. I sidste ende blev de dog sendt ud af Tottenham og Christian Eriksen.

I denne sæson har han spillet 30 kampe med otte mål. I alt har han spillet 160 kampe og scoret 46 mål for den hollandske klub.

Ny spiller bandlyst fra United-træning

Hooligan amok: Tæskede løs på politiheste

Premier League-stjerner taget på fersk gerning