Chelsea spiller sig i FA Cup-kvartfinalen med besvær

Pedro og Diego Costa scorede, da Chelsea med besvær fik nedbrudt Wolverhampton i FA Cup-ottendedelsfinalen.

Foto: AP
Foto: AP

Premier League-topholdet Chelsea er klar til kvartfinalen i FA Cuppen efter en 2-0-sejr på udebane over Wolverhampton fra den tunge ende af den næstbedste række.

De prominente gæster spillede ikke nogen stor kamp, men efter 65 minutter udnyttede Pedro holdets første store chance til at blive matchvinder. Til sidst øgede Diego Costa til 2-0.

Chelsea havde et par reservespillere i startopstillingen, og holdet formåede ikke at dominere og kontrollere på samme måde som i de fleste Premier League-kampe.

Defensiven med klubikonet John Terry i en central rolle havde lidt startproblemer, men spillede sig siden op.

Wolverhampton ramte stolpen efter fem minutter, men blev siden holdt fra de helt store chancer. Herfra blev der kun affyret løst krudt fra distancen mod Asmir Begovics mål, men skuddene gav ingen problemer.

Da Chelsea endelig lykkedes med at skabe en stor målchance efter 65 minutter, var træfsikkerheden stor.

En indtil da næsten anonym fronttrio med Diego Costa, Eden Hazard og Willian spillede bolden rundt mellem sig, før Pedro blev spillet fri med en dyb aflevering, og spanieren omsatte chancen tæt under mål.

Et hårdt slag for Wolverhampton, der formentlig var begyndt at øjne en omkamp på Stamford Bridge i horisonten.

Siden skiftede Chelsea defensivt ud og pakkede sig ned for at satse på kontraangreb, mens hjemmeholdet forsøgte en offensiv satsning.

Wolverhampton kunne dog ikke bryde dødvandet, og i stedet lukkede Diego Costa endegyldigt kampen med scoringen til 2-0 to minutter før tid.

1 kommentar
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere