Coronaramt Liverpool-legende er udskrevet

Fredag lød det, at Kenny Dalglish var symptomfri på trods af positiv test. Lørdag er han udskrevet

Både som manager, spiller og spillende manager har Kenny Dalglish opnået legendestatus i Liverpool. (Arkivfoto.) Foto: Phil Noble/Reuters
Både som manager, spiller og spillende manager har Kenny Dalglish opnået legendestatus i Liverpool. (Arkivfoto.) Foto: Phil Noble/Reuters

Liverpool-legenden Kenny Dalglish er lørdag blevet udskrevet fra hospitalet efter sin positive coronatest.

Det skriver Sunday Post.

Fodbold-legende testet positiv for coronavirus

Meldingen om, at 69-årige Dalglish var smittet og på hospitalet, kom fredag. Allerede her forlød det dog, at han var symptomfri.

Dalglish var i sin storhedstid en målfarlig angriber.

Kenny Dalglish tjekkede ind på hospitalet onsdag for at blive behandlet for en infektion, der krævede intravenøs medicinering. Et rutinetjek for coronavirus viste sig at være positiv.

Han roser sundhedshospitalet for behandlingen af ham.

- De har været absolut fremragende, siger han til Sunday Post.

- Som land er vi meget heldige, at vi har dem, og jeg ønsker dem alt det bedste, mens de hjælper landet igennem denne pandemi.

Kenny Dalglish er født i Glasgow og indledte karrieren i storklubben Celtic, inden han i 1977 skiftede til Liverpool, hvor han gennem 13 sæsoner opnåede legende-status. Blandt andet som spillende manager.

I 2011 blev han udnævnt til manager i Liverpool, hvor han afløste Roy Hodgson efter en skidt sæsonstart. Dalglish nåede at sidde på trænerbænken i halvandet år, før ledelsen valgte at skifte ham ud i sommeren 2012.

Liverpool er med Jürgen Klopp som manager i øjeblikket på vej til at vinde det første engelske mesterskab i 30 år. Premier League er dog i øjeblikket suspenderet på grund af coronakrisen.

Dansk stjerne raser: - En hetz direkte mod os

Medie: Kæmpe udrensning på vej

Først af alle: Træffer stor corona-beslutning