Dansk gigant dropper Kane og co.

Efter 22 år stopper Carlsberg med at sponsere det engelske landshold i fodbold – kræfterne i England skal bruges på klubfodbolden

TV. Carlsberg markerede sidste efterår 25 års samarbejde med Liverpool. Det fortsætter, men bryggeriet stopper samarbejdet med det engelske fodboldlandshold.

Når VM slutter til sommer stopper bryggeriet Carlsberg sit million sponsorat med det engelske landshold i fodbold. Aftalen med det engelske fodboldforbund udløber 31. juli og bliver ikke fornyet efter 22 års samarbejde.

- Carlsbergs bryggeri i Storbritannien har besluttet ikke at forny sponsoraftalen. Vi har været meget tilfredse med samarbejdet, men i fremtiden vil Carlsberg satse sin sponsormæssige kræfter på samarbejde med klubber i Premier League, siger Carlsbergs informationschef Kasper Elbjørn til Ekstra Bladet.

Fodbold spiller fortsat en vigtig rolle for Carlsberg som sponsor. Bryggeriet har i dag sponsorater i otte Premier League-klubber, hvor det mest markante er i Liverpool, hvor bryggeriet har haft en samarbejdsaftale siden 1992 – da Premier League blev indviet.

Efter 22 år dropper Carlsberg nu en stor sponsoraftale med det engelske fodboldlandshold. Aftalen stopper efter VM.
Efter 22 år dropper Carlsberg nu en stor sponsoraftale med det engelske fodboldlandshold. Aftalen stopper efter VM.
 

- Vores aftaler i Premier League kører videre uden problemer, forklarer Kasper Elbjørn, der udover Liverpool også har sponsorater i Tottenham og Arsenal blandt de største klubber i Premier League.

I Danmark fortsætter Carlsberg som hovedsponsor i FC København samt med det danske landshold, hvor parterne har papirer på et samarbejde til og med EM 2020

- For os handler det om at skabe værdi for Carlsberg-mærket og understøtte positionen som “Probably the best beer in the world”, pointerer Kasper Elbjørn.

Premier League Premier League-klub i doping-problemer - her er svaret

Engelsk fodbold Superstjerne skubber aggressiv fan: 'Alle ville gøre som ham'

12 kommentarer
Vis kommentarer