David Beckham køber sig ind i United-venners klub

David Beckham har købt ti procent af aktierne i Salford City. Tidligere holdkammerater er også medejere

David Beckham er blevet medejer af Saltford City med sine gamle holdkammerater fra Manchester United. Foto: AP Images
David Beckham er blevet medejer af Saltford City med sine gamle holdkammerater fra Manchester United. Foto: AP Images

Den tidligere fodboldstjerne David Beckham har onsdag købt ti procent af aktierne i fodboldklubben Salford City, der til daglig spiller i Englands femtebedste fodboldrække, National League.

Dermed bliver Beckham en del af en ejerkreds, der også tæller fem af hans tidligere holdkammerater fra Manchester United.

Således ejer Phil Neville, Gary Neville, Nicky Butt, Paul Scholes og Ryan Giggs også hver ti procent af aktierne i klubben, der har hjemme i udkanten af Manchester. De fem spillere gik allerede ind i klubben tilbage i 2014.

Med Beckhams indtog er kuldet, der er kendt som "The class of 92", genforenet.

Beckham er glad for at blive en del af Salford, der ligger i det område, som Beckham slog sig ned i, da han som ung spiller flyttede fra London til Manchester.

- Det er en meget speciel klub med en speciel gruppe mennesker. Mine tidlige år i Manchester blev brugt i Salford. Jeg voksede på mange måder op der, så det er en god følelse, at jeg endelig kan tilslutte mig gutterne og klubben, siger Beckham.

De sidste 40 procent af aktierne i klubben er ejet af forretningsmanden Peter Lim fra Singapore. Han ejer desuden aktiemajoriteten i den spanske storklub Valencia.

Salford City gik over til fuldtidsprofessionalisme i 2017. Holdets hjemmebane, Moor Lane, har plads til lidt over 5000 tilskuere.

David Beckham er også en del af ejerkredsen i den amerikanske klub Inter Miami, der efter planen bliver en del af Major League Soccer (MLS) i 2020.

Emiliano Sala var i den forsvundne flyver, som ekspert nu er forarget over overhovedet kom ud at flyve. Foto: Stephane Mahe/Ritzau Scanpix Premier League Kritik efter fodboldspillers flystyrt: - Det er helt vanvittigt

Frenkie De Jong får i dag besøg af Barcelona, der lukker aftalen. Foto: AP Spansk fodbold Barcelona bekræfter kæmpe-handel

Röcker har et halvt år tilbage af sin kontrakt i Brøndby, men alligevel er han blevet ny anfører i klubben. Foto: Lars Poulsen Brøndby Har et halvt år tilbage af kontrakten: Tysker ny anfører i Brøndby

0 kommentarer
Vis kommentarer