De var bagud 4-0 – men så gik det totalt amok

- Vi vinder 5-4, sang Slough Towns fans – men de troede ikke deres egne øjne, da det rent faktisk skete

Fansene fra Slough Town troede ikke deres egne øjne, da holdet vendte 0-4 til en 5-4 sejr på udebane i det sydlige Wales. Her et arkivfoto fra en kamp mellem Slough Town og Dorchester. Foto: All Over Press
Fansene fra Slough Town troede ikke deres egne øjne, da holdet vendte 0-4 til en 5-4 sejr på udebane i det sydlige Wales. Her et arkivfoto fra en kamp mellem Slough Town og Dorchester. Foto: All Over Press

Der er eddermame langt fra London til Wales en iskold efterårsaften i oktober – specielt når ens yndlinge kommer bagud 4-0 fire minutter efter en pause, hvor manageren har forsøgt at skrige kampmod ind i kroppe og hoveder på sine slagne hunde.

Men Slough Towns fans tog situationen i stiv arm og sang med højt humør: Vi vinder 5-4. Britisk humor i rå og ufortyndet form.

Men det var sgu lige, hvad de gjorde!

En vanvittig kamp tog en helt igennem sensationel drejning, da Slough Town FC tirsdag høvlede de 150 miles mod vest til Wales og mødet med Merthyr Town, der såmænd havde lukket fem kasser ind kampen forinden mod topholdet Kettering i den engelske ’Evo-Stik Southern Premier League’, der sådan rundt regnet rangerer som division syv-otte stykker i det fodboldtossede imperium.

Nathan Smart scorede det, alle troede skulle blive et trøstemål minuttet efter, Merther Town havde bragt sig på 4-0. Chris Flood og Warren Harris reducerede yderligere til 4-3 i det 62. og 70. minut, og så lugtede gæsterne fra det vestlige London pludseligt blod.

Fans og spillere måtte dog vente helt til det 89. minut, inden det langt om længe lykkedes James 'Dobbo' Dobson at få kuglen skovlet i kassen til 4-4. Og 25-årige venstrebenede Dobson blev i den grand gæsternes helt, da han på kampens sidste los tre minutter inde i overtiden fyrede af og umiddelbart efter kunne juble som en vanvittig, da skuddet blev rettet af, passerede en sagesløs Oliver Davies og tvang nummermanden til at nagle femtallet fast på måltavlen.

Dermed kan man vist uden at lyve påstå, turen hjem til Slough Town blev betydeligt morsommere for både spillere og fans, der var med til at tvinge tilskuertallet på LoadLok Community Stadium op på hele 355.

De pryglede spillere fra Merther Town FC finder næppe stor trøst i klubbens mantra ’Fremskridt gennem stabilitet’. Det passer desværre alt for godt til et hold, der to kampe i streg har lukket fem basser ind i ligaen…

I forrige runde tabte holdet 5-0 ude til Kettering, hvor de semi-professionelle gæster følte sig voldsomt generet af uddunstningerne fra den nærliggende fabrik, der producerer Weetabix morgenmadsprodukter – deriblandt nogle voluminøse biscuits.

I den hjemlige andedam skal man vel tilbage til 1998 og 1. division, for at finde et fortilfælde, der matcher. Dengang lykkedes det Haderslev at vende 1-5 på hjemmebane til 6-5 sejr over OB.

Se også: Vandt Champions League med Liverpool: 'Jeg var tæt på selvmord'

Se også: 14 sekunder for sent: Dyrtkøbt stjerne endt i kæmpe PL-mareridt

Se også: Satte sig sammen tirsdag aften: 'Det vigtigste møde i PL-historien'

kommentarer
Vis kommentarer
Tipsbladet
Lukaku sender United i kvartfinalen i FA Cuppen
Gattuso: Cutrone skal finde en smuk kæreste at elske med
Thomas Nørgaard: Spillernes vilje var fantastisk
Mest læste
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen