Dobbelt rødt efter vanvidstacklinger

Dommer James Linington valgte at smide både Paddy Lane og Charlie Kelman ud, efter de to spillere fløj ind i en tackling på hinanden

Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Engelsk fodbold

Det kunne have endt helt galt, da Fleetwoods Paddy Lane og Gillinghams Charlie Kelman fløj ind i en vanvittig tackling på hinanden.

De to hold tørnede mandag sammen i League 1, og hvad der lignede en udramatisk kamp, endte alligevel med at trække overskrifter.

Efter godt 78 minutters spil kom de to spillere med fuld kraft ind i en tackling i forsøget på at nå bolden først. Både Lane og Kelman kom med strakt ben og kolliderede med enorm kraft.

Spillere fra begge hold appellerede kraftigt til dommer James Linington efter tacklingen, da de mente, at den pågældende modspiller skulle have rødt kort.

Linington kaldte i første omgang på omgående behandling til de to spillere, der begge ømmede sig kraftigt efter sammenstødet, imens han måtte lægge øre til store protester fra de to holds spillere.

Da Kelman så småt var kommet på benene gik Linington først over til Paddy Lane, der stadig modtog behandling og måtte bæres fra banen, og rev det røde kort frem. Han var dog ikke færdig med at uddele tidlige badebilletter.

Linington gik nemlig direkte over til Kelman, der også kunne se det røde kort blive hævet i vejret.

Dermed var begge mandskaber reduceret til ti mand i de sidste ti minutter af kampen.

Der skete ikke mere drama i den resterende del af kampen, og der var heller ikke nogle mål at berette om. Kampen endte derfor 0-0.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Lønningerne i League 1 måler sig ikke helt med, hvad de bedst betalte spillere i verden får. Læs om det her.+

Astronomiske lønninger: Så meget tjener fodboldspillerne  

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+