Dropper England: Dansk VM-bobler tæt på eksotisk skifte

Brentford FC's sportsdirektør forventer, at Lasse Vibe kan være fortid i klubben i løbet af et par dage

Lasse Vibe er snart fortid i Brentford. Foto: Lars Poulsen/Polfoto
Lasse Vibe er snart fortid i Brentford. Foto: Lars Poulsen/Polfoto

I weekenden kunne Brentford FC fortælle, at den danske angriber, Lasse Vibe, havde fået grønt lys til at færdiggøre et skifte til en kinesisk klub. Nu er der snart gået en uge, og Vibe er stadig Brentford-spiller.

Det betyder dog ikke, at der er gået hårknude i danskerens forestående skifte.

Phil Giles, der er sidestillet med Rasmus Ankersen som sportsdirektør i den engelske klub, fastslår, at Lasse Vibe formentlig er fortid i klubben om et par dage.

- Han taler med en klub, og det er veldokumenteret, at det er en klub i Kina. Transfervinduet i Kina lukker først i slutningen af februar, så der er ikke noget hastværk. Vi har en måned, men intet er på plads endnu, siger Phil Giles til Brentford FC's hjemmeside og fortsætter:

- Vi er stadig i dialog, og jeg forventer, at der sker noget i løbet af de kommende to-tre døgn. Jeg tror, det er sandsynligt, at han forlader os. Man skal aldrig sige aldrig, men det mest sandsynlige er, at han gør.

Det er angiveligt klubben Yanbian FC fra den næstbedste kinesiske række, der kan blive Lasse Vibes kommende arbejdsgiver.

Martin Braithwaite er klar for Bordeaux. Foto: Richard Sellers/PA via AP/Ritzau Scanpix Transfer Transfervinduet lukket: Få det store overblik her

Championship Klubben bekræfter: Hareides brandvarme VM-bobler på vej væk

14 kommentarer
Vis kommentarer