Efter flot debut: Dansk Premier League-keeper hyldes

- Det er fantastisk at have spillet min første officielle kamp, siger Jakob Haugaard fra Stoke

Jakob Haugaard fik en fortrinlig debut for Stoke. Han fik fuld tid, da holdet spillede sig forbi upåagtede Doncaster i FA Cuppen. (Foto: All Over)
Jakob Haugaard fik en fortrinlig debut for Stoke. Han fik fuld tid, da holdet spillede sig forbi upåagtede Doncaster i FA Cuppen. (Foto: All Over)

Den tidligere FC Midtjylland-keeper Jakob Haugaard blev hyldet af klubbens fans og førstemålmand Jack Butland, efter danskeren gjorde debut for Stoke i FA Cuppen forleden.

Haugaard skiftede noget overraskende til Stoke i sommer, da han havde tabt målmandskampen i FC Midtjylland i foråret.

Indtil videre har 23-årige Haugaard været reserve i Premier League, men fik altså muligheden i FA Cup-sejren over Doncaster.

- Tillykke til Jakob Haugaard med hans debut - meget fortjent og en rigtig god præstation i en god sejr, skriver førstemålmanden Butland.

Nu håber danskeren på flere kampe i Stoke-trøjen.

- Det er fantastisk at have spillet min første officielle kamp, og jeg glad for, at vi fik sejren, der sendte os videre i turneringen, siger Jakob Haugaard til klubbens hjemmeside.

- Jeg gjorde, hvad manageren bad mig om, og jeg er meget glad. Det var en god oplevelse at spille på udebane, og vores tilhængere gjorde et godt stykke arbejde på dagen.

- FA Cuppen er en speciel turnering, og jeg har set den i mange år derhjemme, da jeg var en lille dreng. Så det føles fantastisk at have fået min første optræden i Stoke i netop den turnering. Jeg er nødt til at presse på, og forhåbentlig får jeg chancen for at få min debut på Britannia Stadium, slutter han.

Fansene var også glade for, hvad de så fra den danske reserve-keeper.

- Kæmpe plus for Stoke i aften. Haugaard er en naturlig afløser for Butland, når han på et tidspunkt smutter.

- Hvis Haugaard forsætter med det imponerende spil for Stoke, så vil han nå op på siden af Butland. Fremragende præstation.

Stoke betalte angiveligt FCM i omegnen af 7,5 millioner kroner, da man hentede Haugaard.

TV: Haugaard har tidligere bevist i træningskampe for Stoke, at potentialet er stort. Se en af hans super-redninger i klippet her.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Tipsbladet
Jørgensen-agent: Der er stor interesse for Nicolai
Engelsk avis: Brøndby IF jagter svensk angriber
SønderjyskE klar til at gå i Kløve-dialog med OB
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen