Engelsk klub henter træner i FCK

Engelske Brentford har fundet en assistent: Det bliver Brian Riemer i FC København

Foto: Thomas Sjørup
Foto: Thomas Sjørup

FC København skal have ny U19-træner.

Engelske Brentford FC henter nemlig danske Brian Riemer ind som assistent for Thomas Frank, og dermed har Championship-klubben fundet sin første af to assistenter, der skal hjælpe nyudnævnte Thomas Frank.

Brian Riemer har stået i spidsen for FCK's U19-hold siden 2015 og får nu altså chancen i engelske Brentford. Han har tidligere været assistenttræner i FCK for blandt andre Ariel Jacobs.

- Jeg vil gerne ønske Brian velkommen til Brentford FC. Vores mål er at bygge et stærkt team omkring Thomas, og vi mener, vi har fundet en, som passer til den profil, vi har søgt efter. Vi leder stadig efter endnu en assistenttræner, og vi vil fortsætte med at tale med kandidater de kommende uger, lyder det fra sportsdirektør Phil Giles på Brentfords hjemmeside.

Hvor meget det koster for Brentford at købe Brian Riemer fri, oplyses ikke.

Thomas Frank blev udnævnt til cheftræner i Brentford for et par uger siden, da Dean Smith blev ansat i Aston Villa. Med sig til Birmingham-klubben tog den tidligere chef assistenten Richard O'Kelly, men nu har Thomas Frank altså fundet sin første af to assistenter.

- Brian er en meget erfaren træner med tre et halvt år som assistenttræner i FC København på cv'et. Han har vundet mesterskaber og været med under både Champions League- og Europa League-kampe.

- Han kommer fra et miljø, hvor det forventes, at man vinder, og vi ser frem til at få den tankegang til Griffin Park. I de seneste ti år han han trænet og udviklet spillere, og vi glæder os til, at hans energi, erfaring og drive bliver en del af Brentford, udtaler Thomas Frank til Brentfords hjemmeside.

Ulækre scener efter FCK-kamp: Her går fan til angreb på Parken-kontrollør

Pres på FCK efter nedtur: - Der skal nok to sejre til nu

Thorup svinger kniven: - Hans opførsel passede ikke ind