Episoden alle talte om: Nu går forbundet ind i sagen

Roberto Firmino undersøges af FA for at komme med racistiske kommentarer mod Evertons Mason Holgate

Liverpool vandt fredag 2-1 over Everton i FA-cuppen, hvor Virgil van Dijk fik en drømmedebut for sin nye klub, da han afgjorde kampen mod slutningen. Men dagen derpå bliver der også snakket om om den batalje, der var mellem Liverpools Roberto Firmino og Evertons Mason Holgate.

Holgate skubbede til Firmino, da brasilianeren skærmede bolden ved sidelinjen. Han reagerede ved at noget til Holgate, som ifølge den engelske forsvarsspiller skulle være med racistiske undertoner.

Holgate havde i hvert fald en kraftig reaktion på Firminos kommentarer, og dommeren var efterfølgende nødt til at skille de to parter ad.

Roberto Firmino blev rasende, da Mason Holgate skubbede ham ud blandt publikum. Foto: AP
Roberto Firmino blev rasende, da Mason Holgate skubbede ham ud blandt publikum. Foto: AP

Dommer Bobby Madley noterede beskyldningerne mod Roberto Firmino i sin kamprapport, som han afleverede til FA efter kampen. Og det er på baggrund af denne rapport, at fodboldforbundet nu vil undersøge sagen. Således lyder det ifølge Goal i den udmelding, som er kommet fra FA i dag, lørdag

- Dommeren blev gjort opmærksom på en beskyldning under kampen på Anfield i går aftes, og har efterfølgende givet det videre til FA, som nu vil starte en undersøgelse af sagen.

En talsperson fra Liverpool har ifølge Goal udtalt, at både klubben og spilleren vil samarbejde fuldt ud med FA under hele undersøgelsen. Skulle Firmino blive dømt, kan han se frem til minimum fem kampes karantæne.

Wenger fordobler disciplinærsager mod sig med ny kritik

Fodboldstjernen vandt alt: Nu er han forsvundet

City-stjernes mareridt: Farvel til VM?

Mølby: Derfor slår AC igennem i Chelsea