Eriksen før cup-finale: Chelsea ser stærke ud

Tottenham og Christian Eriksen står på søndag overfor Premier Leagues førerhold Chelsea i Liga Cup-finalen

Christian Eriksen og Tottenham har tidligere mødt Chelsea med stor succes. Men i en finale kan alt ske, påpeger danskeren. (Fotp: PA)
Christian Eriksen og Tottenham har tidligere mødt Chelsea med stor succes. Men i en finale kan alt ske, påpeger danskeren. (Fotp: PA)

Tottenham-stjernen Christian Eriksen kan i weekenden vinde sit første trofæ siden skiftet fra Ajax Amsterdam til engelsk fodbold for halvandet år siden.

Den 23-årige dansker og holdkammeraterne står søndag over for Chelsea i Liga Cup-finalen på Wembley.

- Det vil betyde meget at vinde.

- Jeg blev vant til at vinde trofæer med Ajax, så det vil være stort også at vinde noget her, siger Eriksen til Tottenhams hjemmeside.

Se også: Flyvende Fiorentina sendte Eriksen og Tottenham ud

Danskeren vandt tre hollandske mesterskaber samt en enkelt pokaltitel i årene som Ajax-spiller.

Søndagens finale mod Premier Leagues førerhold er ekstra interessant, da Tottenham i januar vandt 5-3 i en ligakamp over José Mourinhos mandskab.

- Det bliver en helt anden kamp. Det er en finale, så alle spillerne vil have en anden slags nerver på, og det bliver også intenst.

- Jeg ser frem til kampen, hvor alt kan ske. Jeg er sikker på, at Chelsea vil have revanche, og vi er klar, siger Eriksen.

- Der er ingen tvivl om, at Chelsea-spillerne husker kampen nytårsdag. De har et stærkt hold, og de har også været stærke i nogle kampe sidenhen. Vi skal kæmpe for det, spille mere intenst og komme med en endnu større vilje til at vinde, mener Eriksen.

Se også: Målfattig spanier kunne ikke redde Tottenham

Søndagens finale spilles på Wembley klokken 17.00.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere