Eriksen i omkamp

Tottenham spillede 1-1 med Middlesbrough, og de to hold skal derfor mødes igen om avancement i FA Cuppen

Highlights: Sløje Spurs savnede sprudlende spil og snublede i det nordlige England. Video: Discovery Networks Danmark.

Efter uafgjort og et nederlag i de seneste to kampe havde Tottenham søndag en oplagt mulighed for at få en smule oprejsning, da London-klubben ude mødte Middlesbrough i FA Cuppen.

Men selv om modstanderen var fra næstbedste række, blev det ikke til sejr for Tottenham, der måtte nøjes med 1-1.

Dermed skal Christian Eriksen, der spillede hele søndagens opgør, og danskerens holdkammerater møde Championship-klubben igen, for at finde ud af hvem der skal gå videre til den traditionsrige pokalturnerings 16.-delsfinaler.

Christian Eriksen og Tottenham kunne ikke slå Championship-holdet ud og har derfor fået endnu kamp i en tætpakket kalender. Foto: Lindsey Parnaby/Ritzau Scanpix
Christian Eriksen og Tottenham kunne ikke slå Championship-holdet ud og har derfor fået endnu kamp i en tætpakket kalender. Foto: Lindsey Parnaby/Ritzau Scanpix
 

Efter en målløs første halvleg skulle der kun gå små fem minutter af anden, før bolden første gang fandt vej til netmaskerne.

Middlesbrough var kommet energisk ud fra pausen, og Ashley Fletcher sørgede for en overraskende føring til hjemmeholdet, da han efter en god aflevering i dybden prikkede bolden i mål via Tottenham-keeper Paulo Gazzanigas fod.

Det fik gæsterne til at hanke op i sig selv, og ti minutter senere var der igen lighed på måltavlen. Lucas Moura gjorde det til 1-1 på hovedstød efter et flot indlæg fra Serge Aurier.

Herefter stod der Tottenham på det hele. José Mourinhos mandskab sad tungt på bolden og pressede på. Det blev da også til et par gode scoringsmuligheder, men ind kom bolden altså ikke, og så endte det 1-1.

Det er dog slet ikke sikkert, at Christian Eriksen kommer til at spille omkampen. Han er nemlig tæt på en aftale med en anden storklub. Læs mere om det HER.

José Mourinho kan se frem til en omkamp hjemme i London. Foto: Scott Heppell/Ritzau Scanpix
José Mourinho kan se frem til en omkamp hjemme i London. Foto: Scott Heppell/Ritzau Scanpix

Bedre gik det for Tottenhams London-rivaler fra Chelsea. Frank Lampards tropper tog hjemme imod Championship-klubben Nottingham Forest, som blev besejret 2-0.

Callum Hudson-Odoi og Ross Barkley stod for målene. Andreas Christensen spillede hele kampen i Chelsea-forsvaret.

En tredje Premier League-klub fra London, Crystal Palace, røg søndag ud af pokalturneringen efter et nederlag til Wayne Rooney og Derby på 0-1.

Danske Kenneth Zohore endte som matchvinder for West Bromwich Albion, da klubben spillede sig videre med en 1-0-sejr over Charlton.

Danskeren sendte bolden i mål efter lidt over en halv times spil efter flot et-to-spil med Kyle Edwards.

Sheffield United måtte se sig presset af upåagtede AFC Fylde fra den femtebedste engelske række, da klubben søndag spillede sig videre. Premier League-holdet var foran 2-0, indtil Fylde reducerede til 1-2 med cirka et kvarter tilbage. Det blev dog ikke til flere mål i kampen.

Hør den danske Brentford-manager Thomas Frank fortælle om FA Cuppen:

Christian Eriksen ser ud til at havne i italienske Inter, der gerne vil hente danskeren her og nu. En aftale kan formentlig forhandles færdig i løbet af de næste par uger. Foto: Ian Walton Italiensk fodbold Tæt på en aftale: Italien kalder Eriksen

Senest blev det til fuldtid og et nederlag mod Southampton. Foto: Ian Walton/Ritzau Scanpix Premier League Voldsom kritik af Eriksen: Ikke bygget til en storklub

Nok har Simon Kjær sportslige problemer, men på den kommercielle side går det mere end godt. Foto: Jens Dresling Sport og Spil Caroline overhalet: Så meget tjener de danske sportsstjerner

Har Christian Eriksen en fremtid under José Mourinho. Fotomontage: Ritzau Scanpix. Sport og Spil Gør Mourinho Eriksen til vinder eller taber?

3 kommentarer
Vis kommentarer