Eriksens position pludselig truet: 'Han er da velkommen, men...'

Christian Eriksen er dødboldsspecialist i Tottenham, men engelske Kieran Trippier kan måske prikke lidt til danskerens position

Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Engelsk fodbold

En ny sæson i den engelske Premier League står snart for døren, og det kan måske betyde nye tider i Christian Eriksens Tottenham.

Efter VM-slutrunden spekulerede engelske journalister i, om holdets engelske back Kieran Trippier måske skulle få en større rolle omkring dødboldene.

Trippier leverede nemlig en fremragende slutrunde for England, der endte som nummer fire efter at have tabt semifinalen til Kroatien. Her scorede Trippier et flot frisparksmål i 1-2-nederlaget.

doc70yzm66f8uojw9vsd7i.jpg 

Nu er spekulationen så nået hele vejen frem til Christian Eriksen, der i øjeblikket sidder tungt på især frisparkene i Tottenham.

London-klubben er i øjeblikket på træningslejr i USA, hvor de natten til tirsdag møder AC MIlan i en træningskamp.

- Selvfølgelig er han velkommen til at tage et par stykker, hvis han tror, han kan score. Men jeg tror, det bliver et tæt løb. Jeg tror, jeg tager den første, men han kan helt sikkert få et forsøg, siger Eriksen adspurgt om situationen ifølge ESPN.

Generelt leverede Tottenhams spillere flotte præstationer under VM-slutrunden, hvor man var heftigt repræsenteret i semifinalerne.

Det glæder danskeren sig over.

- Vi havde ni spillere i semifinalerne, hvilket selvfølgelig betyder, at vores hold er anderledes i forhold til, hvad det var tidligere. VM er uden tvivl en god scene at vise, at hvis du spiller for Tottenham. så kan du være en topspiller, lyder det fra Eriksen.

Tottenham åbner Premier League-sæsonen 11. august ude mod Newcastle.

Nu er der nyt om Schmeichels fremtid: 'Det er ikke muligt'

Første træningsdag: Cristiano bliver nabo til kendis

Nu nedsmelter Mourinho: 'Jeg ville ikke være kommet, hvis jeg var dem'

LIGE NU
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

BREAKINGBREAKING
Pape blev pelset af sin egen flok

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+