Farmands skub er set af millioner: Nu kan han blive straffet

BBC har fundet frem til faderen, der skubber sin seks-årige søn ind i boldens bane i ugens mest sete tv-klip

Følg Fodbold

SE DET KOMISKE/FORARGELIGE KLIP I TV-AFSPILLEREN OVER ARTIKLEN

Flere end 18 millioner mennesker har set tv-klippet, hvor en far skubber sin lille og uopmærksomme målmandssøn hårdt ind i boldens bane, så bolden i første omgang bliver reddet, men dog siden går i mål.

Nu har BBC fundet frem til hovedpersonerne i det forargelige klip, der puster til ilden i forhold til, hvor meget forældre skal blande sig i deres børns sport.

Den lille dreng i målmandstrøjen er seks-årige Osian Hatfield fra Bow Street Magpies, mens faderen hedder Phil Hatfield.

- Al spillet var på den anden halvdel, og han havde ikke meget at lave, så jeg gik over til ham og forsøgte at holde ham fokuseret ved at råbe ind med nogle instruktioner.

- Han gik frem mod mig, for han hørte ikke, hvad jeg sagde, og så forsøgte jeg bare at få ham til at stå rigtigt i målet igen, og så faldt han, siger far-Hatfield.

Fodbold-far sender søn i jorden - og folk elsker det

Det walisiske fodboldforbund tager sagen meget alvorligt, og drengens far risikerer en straf.

- Vi sætter pris på, at videoen er gået viralt, og at mange finder den sjov, men som forbund har vi regler, som forældre og andre tilskuere skal følge. Vi vil kræve, at klubben giver en rapport om det her, skriver forbundet i en udtalelse.

Træneren i klubben fortæller dog, at episoden ikke blev taget så alvorligt i selve situationen.

- Vi grinede så meget, at vi ikke så, at der blev scoret. Det var ikke noget fra trænerbogen, men det var perfekt timing.

- Da vi talte med forældrene, kunne vi mærke, at de så humoren i det hele, og jeg ved, at Osian var glad, så vi kunne grine af det, siger træner Amlyn Ifans.

Stillingen ved episoden var 2-0 til drengens nystartede klub, Bow Street Magpies, men gæsterne fra Llanilar reducerede med det omtalte mål og fik siden udlignet til 2-2.

I første omgang var kommentarerne på Twitter særdeles positive over for den kontroversielle episode, som du kan se i tv-klippet over artiklen.

Bedst i byen: Klasseforskel i Manchester-derby

Se billedet: Håndboldstjerner smider tøjet

Fra scoop til ydmygende exit: I 20 år har Don Ø og Brian Laudrup ikke hilst på hinanden

Gør dig klar til søvnløse nætter: Sådan er det nye Football Manager

Baneløber afsløret: Smuglede 'pistoler' med til storkamp

Mere fra Ekstra Bladet+

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind