Fik forfærdelig besked

Fodboldeksperten Ian Wright fik tragisk nyhed 30 sekunder inden, han skulle på live-tv

Ian Wright fik nyheden om moderens død, mens han var på arbejde som tv-ekspert. Foto: Ritzau Scanpix
Ian Wright fik nyheden om moderens død, mens han var på arbejde som tv-ekspert. Foto: Ritzau Scanpix
Følg Engelsk fodbold

Der var lagt op til en helt almindelig arbejdsdag for den engelske fodboldekspert Ian Wright, da han søndag mødte på arbejde for tv-stationen ITV, hvor han skulle dække FA Cup-opgøret mellem Rochdale og Plymouth Argyle.

Men det blev alt andet end en almindelig dag for Arsenal-ikonet.

Blot 30 sekunder før han skulle på live, fik 58-årige Wright nemlig den tragiske nyhed, at han mor, Nesta, var død i en alder af 94. Det skriver Daily Mirror.

Wright forlod efterfølgende studiet i pausen af kampen, hvorefter kommentatoren Mark Pougatch måtte meddele seerne, at den fortsatte dækning blev uden den tidligere engelske landsholdsspiller.

- Jeg er bange for, at han ikke længere er med os. En tragisk familiebegivenhed, så han er taget afsted for at være der, hvor man behøver ham mest. Hos sin familie, lød det fra Pougatch.

Ian Wright havde sin storhedstid i Arsenal. Her er han i nærkontakt med Gary Mabbutt fra lokalrivalerne Tottenham. Foto: Ritzau Scanpix
Ian Wright havde sin storhedstid i Arsenal. Her er han i nærkontakt med Gary Mabbutt fra lokalrivalerne Tottenham. Foto: Ritzau Scanpix
 

Ian Wright voksede op hos moderen i London-bydelen Brockley, men havde ifølge flere medier et problematisk forhold til sit mødrende ophav.

Som aktiv optrådte den målfarlige angriber blandt andet for Arsenal, West Ham og Celtic, ligesom det blev til 33 landskampe og ni mål for England.

Han indstillede karrieren i 2000.

I andet afsnit af 'Agenterne' giver Per Steffensen et indblik i taktikken bag Daniel Aggers kæmpekontrakt med Liverpool i 2012. De forhandlinger forløb nemlig - trods store bud fra Manchester City og Barcelona - ikke uden komplikationer.

Seneste nyt

Det er ikke B.T. og Ekstra Bladet, der er de beskidte

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.