Fodboldagent hævder at han løj i korruptionsafsløring

En agent siger, at han løj, mens han blev filmet med skjult kamera i sagen om korruption i Premier League

Sam Allardyce blev fyret fra jobbet som engelsk landstræner efter Daily Telegraphs afsløringer. Foto: AP
Sam Allardyce blev fyret fra jobbet som engelsk landstræner efter Daily Telegraphs afsløringer. Foto: AP

Pino Pagliara er en af de fodboldagenter, som blev filmet med skjult kamera, mens han fremsatte beskyldninger om korrupte managers i engelsk fodbold.

Men nu hævder Pagliara, at han løj, da han fremsatte sine beskyldninger mod tidligere og nuværende Premier League-managers.

Han fremsatte beskyldningerne i samtaler med repræsentanter for et østasiatisk firma. Hvad Pagliara ikke vidste var, at disse repræsentanter i virkeligheden var journalister bevæbnet med skjult kamera.

- De ønskede at høre, at mit forhold til managers var af en sådan karakter, at en manager ville tage imod penge fra mig, siger Pino Pagliara ifølge BBC.

Han forklarer, at han løj i håb om at gøre forretninger med sine samtalepartnere.

- Jeg følte, at hvis jeg ikke imponerede dem, ville de finde en, som ville. Jeg tillod dem at tro, at managers ikke ville smide pengene på gulvet, hvis jeg gav dem til dem, lyder det.

Daily Telegraph, som foretog optagelserne, fastholder, at sagen holder vand.

- Vores undersøgelsesteam havde utallige møder og telefonsamtaler med Hr. Pagliara over mange måneder.

- Udskrifterne af vores undersøgelser, som i øjeblikket bliver gjort klar til politiet og FA (Det Engelske Fodboldforbund, red.), gør det meget klart, hvad han siger om en række Premier League-managers, lyder det i en udtalelse fra Daily Telegraph, skriver AFP.

Daily Telegraphs afsløringer har blandt andet kostet Sam Allardyce jobbet som Englands landstræner.

Premier League Højbjerg-chef rådgav britisk avis om bestikkelse

Jimmy Floyd Hasselbaink scorede masser af mål som Chelsea-spiller (Foto: All Over) Championship Først røg den engelske landstræner: Nu er næste stjerne gået i fælden

Allardyce er kommet i kraftig modvind (Foto: AP) Engelsk fodbold Iskold Allardyce tog også fusen på dansker

Sam Allardyce var den første, der havnede i Telegraphs skudlinje. Nu er turen kommet til flere topagenter og adskillige managers. (Foto: AP) Premier League Nye beskyldninger: Otte Premier League-managers modtog bestikkelse

0 kommentarer
Vis kommentarer