Fodboldlegende faldt om i tv-studie - bekræfter hjerteanfald

Glenn Hoddle måtte under sin egen fødselsdagsfejring fragtes på hospitalet. BBC kan nu fortælle, at han fik et hjerteanfald, og at han stadig er i kritisk tilstand

Glenn Hoddle blev senere træner for både Southampton, Tottenham og Wolverhampton, før han valgte at fokusere på en karriere i medierne. Foto: Frank Augstein
Glenn Hoddle blev senere træner for både Southampton, Tottenham og Wolverhampton, før han valgte at fokusere på en karriere i medierne. Foto: Frank Augstein

Tottenham-legenden Glenn Hoddle arbejder i dag for engelske BT Sport som fodboldekspert.

Han fejrede sin 61-års fødselsdag på redaktionen med sine kollegaer lørdag, men måtte pludselig fragtes på hospitalet, hvor det efterfølgende blev meldt ud, at han var i kritisk tilstand.

BBC kan nu fortælle, at det var et hjerteanfald, som sendte ham på hospitalet.

En talsmand for familien har på deres vegne fortalt, at de er meget taknemmelige for de mange beskeder og ønsker om god bedring.

- Familien er taknemmelig for alle i fodboldfamilien og uden for, som har sendt støttende beskeder.

- I særdeleshed vil Glenn og familien gerne offentligt takke BT Sports medarbejdere, som øjeblikkeligt igangsatte behandling på stedet, siger han.

Glen Hoddle spillede hele 490 kampe for Tottenham i alle turneringer, og det blev til 110 mål for klubben.

Han har foruden sin tid i Tottenham også spillet for landsholdet i England, som han senere i karrieren endte med at være landstræner for.

Selv nåede han at spille 53 landskampe, mens han endte med at være træner for klubben i næsten 3 år, før han kom med nogle uheldige udtalelser, som endte med, at han trak sig som landstræner.

I dag har han dog valgt at fokusere sine evner på den engelske mediedækning af fodbold, hvor han fungerer som ekspert.

Legende kollapsede i tv-studie - sådan har han det nu

Engelsk fodbold i chok - legende hastet på hospitalet

Medie: Ejer var ombord i helikopter-styrt - politiet fortsat tavse