Fodboldspiller død: Fik tæsk i byen før kamp

Jordan Sinnott fik kraniebrud natten til lørdag og afgik senere ved døden

Foto: Chris Brunskill/Getty Images
Foto: Chris Brunskill/Getty Images

Den tidligere Huddersfield-spiller Jordan Sinnott er på tragisk vis afgået ved døden, efter han angiveligt fik tæsk fredag aften.

Ifølge BBC blev han fundet bevidstløs natten til lørdag med et kraniebrud, og han døde af sine kvæstelser på hospitalet kørt før klokken 19 dansk tid.

Overfaldet kædes sammen med en episode på en parkeringsplads foran en pub i Retford i Nottinghamshire, hvor politiet blev tilkaldt til et større slagsmål, få timer før Jordan Sinnott blev fundet. En 27-årig mand er anholdt i sagen - mistænkt for dødsvold.

Ifølge politiet brækkede en anden mand næsen, mens en tredje pådrog sig en brækket kæbe.

- Vores efterforskere fortsætter med at forsøge at finde ud af, hvordan de tre mænd fik deres skader. Episoden skete på et meget travlt tidspunkt, og vi tror stadig, at der er et antal vidner, som endnu ikke er kommet til os, lyder det ifølge BBC fra Nottinghamshire Police.

Debut i FA Cup'en
25-årige Jordan Sinnott startede karrieren i Huddersfield, hvor han blandt andet nåede to kampe i den næstbedste engelske række, The Championship. Han fik debut mod Leicester i en FA Cup-kamp i 2013.

Siden rykkede han videre til lavere rangerende klubber og spillede indtil sin tragiske død i Matlock Town FC, hvor han skulle have spillet kamp lørdag.

Hans holdkammerater fandt ud af, hvor galt det stod til, da de mødte op til kampen mod Mickleover Sports.

- Hans familie og venner var ved hans side, og vi sender vores dybeste kondolencer til alle i denne meget triste tid, lyder det i en erklæring fra klubben, der også har markeret dødsfaldet på Twitter.

Artiklen fortsætter under tweetet ...

Den engelske spillerforening (PFA) har ligeledes omtalt dødsfaldet.

'Vi er dybt bedrøvede over de tragiske nyheder her til aften, om at Jordan Sinnott er afgået ved døden. Alle vores tanker er med Jordans familie, venner og holdkammerater', lyder det.

Artiklen fortsætter under tweetet ...

Kampen mellem Matlock Town FC og Mickleover Sports blev udsat på grund af dødsfaldet.

Jordan Sinnott var udlejet til Matlock Town FC fra Alfreton Town - også deres kamp blev udsat.

Rob Rensenbrink er død. 72 år gammel. Foto: Getty Images Intl. fodbold VM-legende død - 72 år gammel

Oliver i sengen efter operationen. Privatfoto Sport og Spil - Hvis ikke du bliver opereret, dør du