Gerrard viste hvor 'Fantastic' han er

Steven Gerrard sendte med to scoringer nærmest egenhændigt Liverpool videre i FA Cup'en - blot få dage efter, at klubben havde mærket ham som 'kommende forhenværende'

Steven Gerrard scorede to gange for Liverpool og er nu oppe på ni sæsonscoringer. (Foto: PA)
Steven Gerrard scorede to gange for Liverpool og er nu oppe på ni sæsonscoringer. (Foto: PA)

I Liverpool kan de ikke bruge Steven Gerrard mere.

Klubikonet og anføreren kunne ikke få en sidste aftale med barndomsklubben, der gjaldt mere end et år, og da han samtidig ikke længere er fast mand for The Reds, fortsætter han efter sommerferien karrieren i USA.

Mandag aften reagerede han så som en sand mester på al den virak, der har været om hans person i det spæde, nye år. Med to mål sørgede han nemlig for, at Liverpool undgik ydmygelse mod de undertippede AFC Wimbledon fra League 2, Englands fjerdebedste række.

Yaya Touré er normalt en mand for at score - bare ikke tilfældige damer ude i byen. (Foto: AP/Jon Super) Premier League Sådan undgår City-stjernen jagtende damer

For det var ved at gå galt på den pløjemarken Kingsmeadow i det sydvestlige London, der af sponsormæssige grunde går under det lidet mundrette navn The Cherry Reds Records Stadium.

Først lukkede en hullet Liverpool-defensiv en billigt Wimbledon-udligning til 1-1 ind, da bodybuilder-bøffen Adebayo Akinfenwa fik maset en nedfaldsbold ind bag Simon Mignolet.

Dernæst var Wimbledon i flere tempi tæt på at sende et voldsomt overraskende føringsmål i kassen.

Men så var det, at 'Captain Fantastic' viste, hvor fantastisk et stof han er gjort af.

Jordan Henderson kan afløse Steven Gerrard, mener Brendan Rodgers (Foto: AP) Engelsk fodbold Liverpool-manager: Han kan afløse Gerrard

Med et sublimt udført frispark sendte han bolden i mål til 1-2, og da han også i kampens indledning havde været på pletten med en hovedstødsscoring, var det nærmest ham, der egenhændigt sendte favoritterne videre til 4. runde.

Her venter der Liverpool endnu et lavere rangerende hold, nemlig Bolton fra The Championship.

I mandagens anden FA Cup-kamp spillede Tottenham med Christian Eriksen på banen i hele kampen 1-1 med Burnley. Dermed skal de ud i en ny kamp på White Hart Lane.

0 kommentarer
Vis kommentarer