Gør comeback som 53-årig for Englands værste fodboldklub

Den tidligere landsholdsspiller Stuart Pearce ser frem til at puste selvtillid i Longford AFC, der har indkasseret 179 mål i 18 kampe og plejer at spille foran en enkelt tilskuer iført hund

Sådan præsenterer man en tidligere landsholdsstjerne. Manager Nick Dawe byder Stuart Pearce velkommen til Englands ringeste fodboldklub (Foto: Polfoto)
Sådan præsenterer man en tidligere landsholdsstjerne. Manager Nick Dawe byder Stuart Pearce velkommen til Englands ringeste fodboldklub (Foto: Polfoto)

Samler dine gamle fodboldstøvler støv i hjørnet af et mørkt skab, så find dem frem igen. Det er aldrig for sent med et målrettet comeback.

Den tidligere, engelske landsholdsspiller Stuart Pearce går i alt fald foran som et godt eksempel. Han gør nemlig klar til at vende tilbage til grønsværen i en rutineret alder af 53 år.

Og han falder næppe igennem hos Longford AFC.

Klubben, der for tiden vækker opmærksomhed som ’den ringeste klub i England’, har nemlig lukket 179 mål ind i denne sæson med 18 nederlag og et 0-17 resultat mod Bibury som en knap så selvtillidsvækkende rekord.

I den anden ende er det blevet til en enkelt scoring i Gloucestershire Northern Senior League Division Two.

Longfords træningsanlæg stiller store krav til spillernes tekniske formåen (Foto: Polfoto)
Longfords træningsanlæg stiller store krav til spillernes tekniske formåen (Foto: Polfoto)
 

Men den tidligere Nottingham Forrest-spiller, der i sin tid gjorde sig fortjent til kælenavnet Psycho, har ladet sig overtale af manager Nick Dawe.

- Jeg startede med non-league fodbold for Wealdstone, før jeg kom til Coventry. Nu ser jeg frem til at hjælpe en gruppe unge fodboldspillere med at opfylde deres drømme. Forhåbentlig kan jeg forandre selvtilliden i omklædningsrummet såvel som på banen, og så må vi se, hvor langt vi kan nå, siger Pearce ifølge BBC.

Se også: Fuld rugby-stjerne tissede på sig selv: 'Jeg vil knalde din hund'

Også Nick Dawe vejrer morgenluft:

- For et år siden spillede vi foran en mand og hans hund, men nu kan vi tiltrække flere hundrede tilskuere til Stuart Pearce's debut, ivrer han.

- Stuart ved, at han ikke får særbehandling. Også han skal betale fem pund pr. kamp for at spille med, forklarer han.

Pearce har spillet 78 landskampe og var med VM i 1990 og EM i hjemlandet seks år senere. Yderligere seks år senere trak han sig tilbage efter en klubkarriere hos Newcastle, Manchester City, West Ham, Coventry og non-league klubben Wealdstone, ligesom han var anfører hos Forest under manager Brian Clough.

Se også: Stig Tøfting på grusomt Halloween-hold

7 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere