Han var verdens bedste: Nu vil han købe engelsk fodboldklub

Ronaldo har tænkt sig at bruge nogle af sine mange penge på at købe en klub i enten England eller Spanien

Ronaldo kan være på vej mod et bemærkelsesværdigt comeback i international fodbold.

Ifølge avisen Folha de Sao Paulo har den tidligere verdensmester med kælenavnet 'O Fenómeno' - fænomenet - en drøm om at blive klubejer.

- Jeg går og overvejer at købe en klub i den næstbedste række i enten Spanien eller England. Jeg vil gerne lave noget nyskabende. Jeg føler mig klædt på til det, siger han til avisen.

Desværre bliver det ikke mere konkret end det. Så det er i denne sammenhæng uvist, om Ronaldo har følere ude hos klubber i The Championship eller Segunda División.

Han har dog en smule erfaring med området, da han i 2014 trådte ind i ejerkredsen af det amerikanske fodboldhold Ford Lauderdale Strikers. Et projekt, der varede et par sæsoner for brasilianeren.

Han indstillede sin karriere i 2011 efter at have vundet verdensmesterskabet med Brasilien to gange og spillet i yderligere en VM-finale, blive kåret som verdens bedste fodboldspiller af FIFA tre gange, vundet Ballon d'Or to gange - og spillet og høvlet mål ind på stribe for PSV Eindhoven, FC Barcelona, Inter, Real Madrid, AC Milan og Corinthians.

'Jeg udstiller nok lige mig selv'
Hans privatliv har gennem årene budt på adskillige parforhold, ægteskaber og børn.

Der var en skandale med nogle transseksuelle prostituerede, som hans kone fandt ud af. Det endte hun med at tilgive ham, og i dag lever de fortsat sammen med deres børn.

Noget, almindelige mennesker i Brasilien på det seneste har fået et indblik i, da Ronaldo og co. har åbnet dørene og ladet et tv-hold følge dem på nærmeste hold i en reality-serie

- Folk spurgte mig, hvordan min hverdag så ud, og jeg udstiller nok mig selv lidt, men jeg vil gerne vise, hvordan jeg er med mine børn, mine venner, på mit arbejde og så videre, fortæller han.

I samme interview lader han vide, at han ikke ønsker at stille op til præsidentvalget i det brasilianske fodboldforbund.

- Det ville være en stor ære, men inden jeg kommer så langt, vil jeg gerne have erfaring med at lede en stor klub, siger den nu 41-årige stjerne.

Stor FIFA-kåring: Disse 50 spillere er de bedste at spille med

Milan-legende siger farvel: Medlem af voldsomt eksklusiv klub

Det guddommelige talent, der festede karrieren i smadder