Her bliver stjernen smadret af horror-tackling

Leroy Sané blev udsat for hårdhændet behandling, da Manchester City søndag mødte Cardiff i FA Cup'en. Det får nu Manchester City-manager Pep Guardiola til at bede dommerne beskytte spillerne bedre

Pep Guardiola kommer nu med en bøn til de engelske dommere.

Manchester City-manageren ønsker, at de skal beskytte spillerne bedre ved at slå hårdere ned på grove tacklinger.

Bønnen falder i kølvandet på Manchester Citys pokalkamp i Cardiff, hvor Leroy Sané blev ankelskadet efter en svinsk tackling fra Joe Bennett.

Se Bennetts hårdhændede behandling af Sané i klippet over artiklen.

Den tyske landsholdsspiller risikerer en måned uden fodbold, og når man ser billederne, må man konstatere, at det er billigt sluppet.

Det kunne være gået meget værre, og Guardiola er så træt af at se spillere få en hårdhændet behandling, at han valgte den efterfølgende pressekonference til at komme med et opråb.

- I fodbold helt generelt er spillerne artisterne. Det eneste, de (dommerne, red.) kan gøre, er at beskytte dem.

- Dommerne er nødt til at beskytte - ikke kun mine, men alle spillere. Sané vil være ude i et stykke tid. Måske to eller tre uger eller en måned. Vi må se i morgen (mandag, red.), sagde Guardiola.

Det kunne nemt være endt med en brækket ankel. Heldigvis gik det ikke helt så galt for Manchester Citys Sané. Foto: Chris Fairweather/Huw Evans/REX/All Over Press
Det kunne nemt være endt med en brækket ankel. Heldigvis gik det ikke helt så galt for Manchester Citys Sané. Foto: Chris Fairweather/Huw Evans/REX/All Over Press

The Championship-klubben havde valgt den hårde taktik til mødet med Premier Leagues førerhold, og Guardiola var tydeligvis utilfreds med, at de fik lov at sætte hårde tacklinger ind:

- Der var ikke kun én, der var flere. De besluttede at spille på den måde, og der er én mand, der må beslutte, hvad der er korrekt, og hvad der er ukorrekt.

- Gør han ikke det, kan alt ske.

Sané blev skadet i slutningen af 1. halvleg og måtte lade sig udskifte i pausen. Bennett slap med en advarsel, men blev senere vist ud.

På Twitter undskyldte han efterfølgende over for Sané og sagde, at der var tale om en dårligt timet tackling.

- Det var ikke min mening at ramme ham, som jeg gjorde, skriver Joe Bennett.

Cardiff City-manager Neil Warnock gav ikke meget for Guardiolas kritik af walisernes spillestil, og Kenneth Zohores boss stak sin spanske kollega en tudekiks.

- City holdt heller ikke igen. Han (Guardiola, red.) er i England. Hvad forventer man sig? Jeg formoder, at når man er sådan, så ønsker man, at alt skal være skønt og rart, men sådan er det ikke i England, sagde Warnock ifølge The Guardian.

Manchester City risikerer at måtte undvære Sané i flere Premier League-kampe og i Champions League-mødet med Basel 13. februar. Opgøret i Cardiff vandt de 2-0 og er dermed klar til 5. runde i FA Cup'en.

Mandag aften finder de ud af, hvem de skal møde.

Meldes enige i nat: Drømmeskifte på plads

Ad! Spyttede på modstander - nu er chefen rasende

EN TIMES TV om Superliga-klubbernes transfervindue: Her bør FCK forstærke sig