Her er rygnummeret Bendtner virkelig ville have

Valget af rygnummeret signalerer et opgør tidligere 'fejl', som nu skal være fortid, påpeger Nicklas Bendtner

Mine fejl er fortid, bebudede Bendtner, da han mødte journalisterne på pressemødet i Nottingham Forest. Fra nu af vil han koncentrere sig om én ting - og det skal altså foregå i dette nummer. (Video: SNTV)
Følg Engelsk fodbold

NOTTINGHAM (Ekstra Bladet): Nicklas Bendtner er udset til at skulle spille sammen med Britt Assambolanga i Forest-angrebet.

Men den vævre hurtigløber skal forberede sig på, at Bendtner ikke kun kigger efter ham for at lægge en god aflevering. Han kigger lige så meget efter sit rygnummer.

For den danske angriber ville meget gerne have snuppet ni-tallet på ryggen, da han skrev under på sin to-årige aftale med Nottingham-klubben.

- Jeg ville gerne have ni-tallet. Men det var desværre taget, så det blev nummer 14, kom det med et ubekymret skuldertræk fra Nicklas Bendtner, der mest af alt lignede en mand, der var glad for bare at kunne spille fodbold på højt plan igen.

Nicklas Bendtner vrager dermed tre-tallet som han iførte sig i Wolfsburg. Og der er heller ikke gensyn med 52 og 26, der var hans mest brugte numre i Arsenal-tiden.

- Har der ikke været nok gas med de numre, sagde han og signalerede dermed også, at skiftet til Nottingham Forest også repræsenterer et opgør med fortiden.

Og for at opklare hvad Nicklas Bendtner ellers har iført sig af trøjer, så havde han nummer 27 i Birmingham. Han bar nummer 33 den sæson, han debuterede for Arsenal. Og tiden i Juventus blev henslæbt i nummer 17.

Én ting skal ændre sig, før Bendtner vil tænke på landsholdet igen... (Video: SNTV)

Intet tyder på ro i Dansk Folkeparti

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.