Højtalerbesked gav bil-panik på grønsværen

Rochdales Callum Camps fik sig lidt af en overraskelse, da hans bils registreringsnummer blev kaldt ud over højtalerne midt under hans kamp mod Gillingham i den engelske League One

Camps havde glemt at slukke sin bils lygter (Foto: PA)
Camps havde glemt at slukke sin bils lygter (Foto: PA)

Alle, der har overværet en fodboldkamp live på stadion, har på et eller andet tidspunkt hørt en stadionspeaker give en servicemeddelelse over højttalerne.

Om det er information om vindernummeret på dagens kampprogram, eller om det er en parkeret bil, der giver problemer, som skal flyttes.

Derfor vakte det heller ikke synderlig opsigt, da speakeren til den engelske League One-kamp mellem Rochdale og Gillingham i går aftes efterlyste ejeren af en bil, der holdt med forlyset tændt udenfor stadion.

Okore må ikke træne med førsteholdet i Aston Villa. (Foto: Alloverpress) Premier League Okores store nedtur: Sparket ud af førsteholdstruppen

Det kuriøse ved netop denne meddelelse var dog, at det viste sig, at bilen tilhørte en af aktørerne på banen. Nemlig hjemmeholdets 20-årige midtbanespiller Callum Camps.

Det fortalte den unge Rochdale-spiller selv efter kampen.

- Jeg hørte stadionspeakeren, fordi bolden var ude af spil, og lige så snart jeg hørte registreringsnummeret, så tænkte jeg 'Det er min nummerplade, siger han til BBC Radio Manchester.

- Jeg troede, at jeg måske havde lukket én inde, så jeg sagde til min holdkammerat Jamie Allen, 'det er min bil', og han sagde: 'Hva?'. Så jeg sagde igen 'Det er min bil, han snakker om.'

- Jeg kiggede over på Kevin Gibbins (en af holdets ledere, red.) og sagde. Min bil er lige blevet kaldt op over højtalerne. Kan du fikse det?

Simon Makienoks Charlton rykker ned i League One (Foto: All Over PresS) Premier League Makienok rykker ned

Det gjorde Gibbins så, og han fik formentlig slukket lyset på Camps bil, som dermed undgik selv at måtte forlade banen for at få ordnet problemet med sin bil.

Rochdale-spilleren var i øvrigt ikke mere mærket af den pudsige hændelse, end at han senere i kampen scorede Rochdales ene mål, der sikrede hjemmeholdet et 1-1-resultat mod Gillingham.

Agüero scorede, men det var ikke nok til sejr (Foto: AP) Premier League TV: Agüeros mål nummer 100 ikke nok

2 kommentarer
Vis kommentarer