Hug til Eriksen: - Ikke i nærheden

Christian Eriksens tidligere manager Tim Sherwood, mener ikke, at danskeren er på niveau med Kevin de Bruyne

Er Christian Eriksen Tottenham-spiller, når det europæiske transfervindue smækker i? Ekstra Bladets Mads Glenn Wehlast og Gisle Thorsen giver deres bud. Producer: Lasse Brøndal

Christian Eriksen er tidligere blevet sammenlignet med Manchester City-stjernen Kevin de Bruyne, men danskeren er ikke i nærheden af at være på niveau med belgieren, mener hans tidligere manager, Tim Sherwood.

Kevin de Bruyne var en af de store oplevelser, da Manchester City måtte nøjes med 2-2 mod Tottenham, mens Christian Eriksen ikke gjorde det store væsen af sig. Efter kampen var Tim Sherwood derfor ikke sen til at komme med en lille kritik af den danske landsholdsspiller.

- Vi snakkede om Eriksen før kampen og om, hvor vigtig han er for Tottenham. Vi talte om, at han var en verdensklassespiller, men hvis du virkelig taler om en verdensklassespiller, er han ikke i nærheden af den dreng, (Kevin de Bruyne, red.), sagde Tim Sherwood efter kampen til Optus Sport ifølge Goal.com.

I stedet har den tidligere Spurs-manager svært ved at skjule sin begejstring for Kevin de Bruyne.

- Kevin de Bruyne er toppen. Han kunne spille hvilket som helst sted i verden. Han er i øjeblikket den mest værdifulde spiller for Manchester City.

- Han er jo overalt. Han er så vigtig for det hold. Hvis han holder sig i fit, kan jeg ikke se nogen stoppe ham. Han er utrolig, lyder det Sherwood.

Christian Eriksen blev hentet til Tottenham i 2013, og Tim Sherwood var manager for Tottenham i en kort periode mellem André Villas-Boas og Mauricio Pochettino.

Den danske stjernes fremtid i Tottenham er endnu uvis. Hans kontrakt udløber næste sommer, og derfor har der i dette transfervindue været været meget snak om danskerens fremtid.

Senest skulle Tottenham have tilbudt en ny stor kontrakt til Christian Eriksen, men det tilbud har danskeren endnu ikke accepteret.

Mauricio Pochettino  puster til tvivlen om Christian Eriksens fremtid, for manageren ved ikke, hvor danskeren spiller om to uger. Foto: Matthew Childs/Ritzau Scanpix Premier League Kryptisk svar om Eriksen: - Jeg ved det ikke

Den danske stjerne Christian Eriksen står i en fantastisk position, vurderer eksperter. Foto: Matthew Childs/Ritzau Scanpix Engelsk fodbold Toptræner vild med Eriksen

Christian Eriksen kan blive velbetalt, hvis han fortsætter i Tottenham. Foto: Ritzau Scanpix Premier League Medie: Desperate efter Eriksen - tilbyder vanvidsløn
106 kommentarer
Vis kommentarer