Hull er næsten playoff-finaleklar: 3-0-sejr ude over Derby

Hull kontrollerede affæren på Pride Park Stadium, da Derby blev besejret med 3-0, og dermed ligner det en playoff-finale mellem Hull og Sheffield Wednesday

Hull tæskede Derby og er dermed snublende nær playoff-finalen. (Foto: All Over Press)
Hull tæskede Derby og er dermed snublende nær playoff-finalen. (Foto: All Over Press)

I går besejrede Sheffield Wednesday Brighton påHillsborough med 2-0 og ligner dermed en playoff-finaledeltager på Wembley. Hvem, Sheffield måske skal i finalen mod, ville vi få et fingerpeg på i dag. Inden opgøret kunne Hull bryste sig med en dårlig statistik mod Derby.The Ramsvandt nemlig sammenlagt 6-0 i de to indbyrdes opgør mod Hull i denne sæsons The Championship.

Men det skulle vise sig, at Hull lagde andre boller på suppen i dag.

Der var nemlig spillet en halv time påPride Park Stadium, da gæsterne bragte sig i front. Det skete, efter hjemmeholdet lavede et dumt boldtab, som Jake Livermore opsnappede. Den 26-årige midtbanespiller prikkede bolden til den tidligere Palermo-angriber Abel Hernandez, som trykkede af fra cirka 25 meters penge. Vel at mærke et skud, der ikke havde særlig meget fart. Alligevel røg bolden ind bag Scott Carson i Derby-målet, der så en anelse sløj ud.

Her fejrer Cristhian Stuani sin scoring til halvanden milliard. (Foto: PA) Championship Her fejrer han mål til 1,6 milliarder

Gæsterne fik 10 minutter senere fordoblet føringen. Det var en situation, hvor gæsterne ikke ligefrem var uheldige. Jake Livermore spillede bolden ud til den 22-årige backMoses Odubajo. Odubajo, der har nigerianske rødder, trykkede af fra kanten af feltet. Bolden blev rettet af en enkelt gang, inden den minsandten ramte Derby-spilleren Shackell, hvorefter den gik i mål. Altså blev bolden rettet af to gange af Derby-spillere, inden den lille runde gik i mål. Det var øjensynligt ikke ligefrem Derbys dag.

Men der skete alligevel det, ingen havde forestillet sig ville ske: Gæsterne kom på 3-0 helt til sidst i kampen. Robertson fik bolden i en kontra, hvor han trykkede af fra distancen i en situation, hvor han nærmest gled i sin afslutning, så bolden røg i mål.

Dermed vandt Hull 3-0 i et opgør, hvor gæsterne var solide defensivt, mens Derby skuffede fælt. Offensivt var Derby virkelig ringe.Hull har et rigtig godt udgangspunkt inden på tirsdag, hvor der spilles returopgør. Der er til gengæld en lille smule håb for Derby. Hull har tabt én hjemmekamp i denne sæson, og det var til Derby. Her vandtThe Ramsmed 2-0.

Sheffield Wednesday nærmer sig et comeback i Premier League. (Foto: PA) Championship Sheffield Wednesday tog første skridt mod Premier League

0 kommentarer
Vis kommentarer