Hylder dansk målmaskine: Nu lurer klubberne på ham

19-årige Elias Sørensen bomber mål ind for Newcastles U23-hold, og det får både træner og fans til at rose den unge bomber. En kontrakt med Newcastles førstehold eller en anden klub kan derfor godt lure om hjørnet

Elias Sørensen er brandvarm. Foto: Newcastle United
Elias Sørensen er brandvarm. Foto: Newcastle United

14 mål i de sidste 11 kampe og 18 mål totalt for sæsonen - 19-årige Elias Sørensen er et navn, som mange fodboldfans nok kommer til at stifte bekendskab med i fremtiden.

Den danske angriber slår lige nu sine folder i engelske Newcastle på deres U23-hold.

Efter fremragende præstationer i løbet af sæsonen fortæller Newcastle-træner Ben Dawson nu, at en ny fremtid kan vente danskeren - enten i Newcastle eller i andre klubber.

- Han har gjort meget opmærksom på sig selv her og i andre klubber.

- Vi skal snart sætte os ned og snakke om hans fremtid med manageren (Rafael Benitez, red.) om hans næste skridt i karrieren, siger Ben Dawson ifølge ChronicleLive.

'Kom nu, Benitez'
Elias Sørensen scorede senest mod Macclesfield i EFL Trophy tirsdag. En kamp, som Newcastle U23 vandt. Den hurtige danske angribers scoring fik flere Newcastle fans til at hylde danskeren på Twitter.

'Skriv under med ham', skriver Lewis Stokes på sin Twitter-profil med hentydning til, at Newcastle skal skrive en førsteholdskontrakt med Sørensen.

'Kom nu, Benitez - få ham på førsteholdet. Den her knægt fortjener en chance', skriver Glen Paul Hobbs på sin Twitter-profil.

'Han er brandvarm', skriver Graig Brannen på sin Twitter-profil.

Eilias Sørensen blev hentet til Newcastle fra HB Køge i 2016, og han har tidligere udtalt, at han faktisk indgår et væddemål med sin far, der motiverer ham ekstra til at banke bolden i kassen.

- Jeg indgår altid et lille væddemål med min far inden hver sæson, om hvor mange mål jeg kommer til at score.

- Han udfordrede mig til at score 20 mål i denne sæson, så det går jeg efter, sagde Elias Sørensen i november måned.

Det mål er han nu tæt på at opnå.

Se også: På spring til Premier League: Dansk målmaskine gør det igen

Se også: Dansk topscorer bomber løs: Nu gør han PL-stjernerne selskab

19 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere