Indbrud i fodboldklub: Høflige tyve takkede for stjålne burgere

Selv om man er indbrudstyv, kan man godt sige 'tak for mad'

"Tak. Burgerne var gode" skrev indbrudstyvene og signerede med navnet 'Joey Back at it'. Janette Harries tror ikke, at tyvene er så dumme, at de har brugt deres rigtige navn. (Foto: Colne FC)

Den engelske fodboldklub Colne FC, der til daglig spiller i en niende bedste engelske række, havde i weekenden indbrud i deres klubhus.

Tyvene var så så sikre på, at de ikke ville blive opdaget, at de tændte grillen og lavede et par burgere før de forlod klubhuset med deres tyvekoster.

- De følte sig så sikre, at de lavede burgere og te før de gik, siger klubbens kasserer Janette Harries til Ekstra Bladet.

Hun føler sig krænket af, at tyvene ikke bare efterlod et tomt klubhus, men også en besked, hvor de takkede for burgerne.

- Ikke nok med at de bryder ind, de latterliggør os også, siger hun.

Se også: Verdens værste fan? Her stjæler han NHL-puck fra lille dreng

Tre indbrud på et år
Det var det tredje indbrud i klubben på bare et år, og Colne FC har da også investeret i et overvågningskamera, der var bare et problem.

- Det blev ødelagt, da vi havde indbrud nummer to, og vi var ved at samle penge ind til at købe et nyt, siger Janette Harries til Ekstra Bladet.

Udover et udbytte på ca. ti flasker sprut, stak de mætte tyve også af med klubbens indsamlingsbøssen, som Colne FC  brugte til at samle penge ind til bekæmpelse af prostatakræft.

I Danmark havde Vordinborg IF også besøg af en indbrudstyv tilbage i oktober.

Dengang valgte klubben at lægge billeder at tyven på deres hjemmeside, men det er ulovligt, så klubben måtte fjerne billederne igen.

Se også: Fodboldklub på kant med loven: Hjælp med at finde tyv

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen