Kæmpe bane-invasion: Superstjerne i slagsmål med tilskuer

Sergio Agüero kom i karambolage med en tilskuer midt på banen

Se episoden med Aguero i tv-klippet ovenfor

Manchester Citys mest scorende i Premier League, Sergio Agüero, er blevet fanget af tv-kameraerne, da han langede ud efter en tilskuer.

Efter Citys sensationelle FA Cup-nederlag strømmede det ind med Wigan-fans på banen, og det gik ikke stille for sig.

Angrebsstjernen blev tilsyneladende opsøgt af tilskueren, og tv-billeder kan vise, at argentineren ikke er bleg for at forsvare sig. Han blev blandt andet holdt tilbage af Wigan-forsvareren Cheyenne Dunkley, så det ikke udviklede sig yderligere.

Episoden kan ses her.

doc6yy9jhuj0as12yl6vctb.jpg 

City raser
Ifølge Daily Mail har storklubben bedt Wigan om en forklaring på, hvordan baneinvasionen kunne finde sted, og det engelske fodboldforbund vil givetvis også udbede sig den forklaring.

Ifølge City var deres spillere i fare, og det er svært at argumentere imod, når så mange emotionelle fans får lov at komme så tæt på spillerne.

- Det er ikke rart at se, erkendte Wigan-formand David Sharpe, som dog undskyldte det med, at publikum var følelsesladede efter den flotte sejr.

doc6yxyx2xme4lq5743nei.jpg

Tumult i tunnellen
Stemningen blev ophedet allerede i første halvleg, da Fabian Delph fik direkte rødt kort for en voldsom tackling mod Max Power.

Se det røde kort her:

 De to managers stødte derefter sammen i tunnellen, men både Paul Cook og Pep Guardiola forsøgte at lægge låg på deres konfrontation, selvom tv-billederne viste, at temperamenterne var i kog.

I anden halvleg scorede Will Grigg kampens eneste mål, og Wigan gik dermed videre til kvartfinalen, hvor de møder Southampton.

Se billeder fra baneinvasionen her (Fotos: AP/ Rex / Imago / All Over):

 

1 af 10 
2 af 10 
3 af 10 
4 af 10 
5 af 10 
6 af 10 
7 af 10 
8 af 10 
9 af 10 
10 af 10 
16 kommentarer
Vis kommentarer