Kæmpe drama: Schmeichel den store helt

Leicester satser på succes i pokalturneringerne i denne sæson og tager første skridt med sejr i Newcastle

Kasper Schmeichel blev redningsmanden, da Leicester sendte Newcastle ud af ligacuppen. Foto: Reuters/Ed Sykes
Kasper Schmeichel blev redningsmanden, da Leicester sendte Newcastle ud af ligacuppen. Foto: Reuters/Ed Sykes

Den danske landsholdsmålmand Kasper Schmeichel reddede to straffespark, da Leicester onsdag sendte Newcastle ud af ligacuppen, der er den mindste af de to pokalturneringer i England.

Den ordinære kamp på St. James' Park i Newcastle bød kun på få målchancer.

James Maddison bragte Leicester foran i første halvleg på et frispark, som blev rettet af, men efter pausen fik Newcastle udlignet til 1-1 på en scoring af Yoshinori Muto.

Da der ikke blev scoret yderligere, skulle opgøret afgøres på straffespark. Schmeichel parerede forsøgene fra Jonjo Shelvey og Isaac Hayden, mens Harvey Barnes var ene om at misse sit forsøg for Leicester.

Jamie Vardy afgjorde kampen til Leicesters fordel på holdets fjerde spark.

Leicesters manager, Brendan Rodgers, satser ifølge BBC på at komme langt i denne sæsons pokalturneringer, og det fremgik af en stærk holdopstilling.

Newcastle havde derimod foretaget syv ændringer i forhold til det hold, som søndag overraskende vandt Premier League-opgøret mod Tottenham.

Som du kan læse her, så er en tidligere Superliga-topscorers søn i øvrigt på vej til at blive en god målmand og er vild med Kasper Schmeichel - læs det her..

Schmeichel jubler. Foto: Ritzau Scanpix/Ed Sykes
Schmeichel jubler. Foto: Ritzau Scanpix/Ed Sykes
 

I en anden af rundens kampe kom Everton bagud efter blot 20 sekunder på udebane mod Lincoln fra den tredjebedste række, men kæmpede sig tilbage til en føring på 2-1.

I det 70. minut udlignede Lincoln på en fantastisk helflugter af portugiseren Bruno Andrade, men Everton sikrede sig en plads i tredje runde med to sene scoringer til slutresultatet 4-2.

Sunderland, der også spiller i den tredjebedste division, overraskede med en sejr på 3-1 ude over Burnley fra Premier League.

Bournemouth undgik med nød og næppe samme skæbne mod Forest Green. Holdet fra den fjerdebedste række brændte tre straffespark i straffesparkskonkurrencen, efter at den ordinære kamp var endt 0-0, mens Bournemouth scorede på sine tre første forsøg.

Landsholdsfodbold Stor udskiftning: Fem nye på landsholdet

David de Gea er stadig ikke lige så god som Peter Schmeichel. Foto: Jason Cairnduff/Ritzau Scanpix Premier League Roser Schmeichel: - Bedre end de Gea

Skandinavien På slap line i topløs video

Gary Neville mener, at der skal sendes flere profiler videre fra Manchester United. Her ses han med den nuværende træner, Solskjær, og den legendariske træner, Sir Alex Ferguson. Foto: Carl Recine/Ritzau Scanpix Manchesteru Raser over United: Fem profiler skal væk!

4 kommentarer
Vis kommentarer