Kæmpe skulderklap fra Chelsea: AC forlænger

Andreas Christensen forlænger sin aftale med Chelsea frem til 2022

Andreas Christensen får det absolutte ridderslag af Chelsea manager Antonio Conte.

Den italienske Chelsea-boss er nemlig så overbevist om danskerens kvaliteter, at han nu binder Andreas Christensen til Stamford Bridge langt ud i fremtiden.

Klubben har netop offentliggjort, at Andreas Christensen bliver i Chelsea frem til sommeren 2022.

Andreas Christensens tidligere aftale med Chelsea løb frem til 2020.

Den nye aftale med London-klubben markerer et kæmpeskifte i klubbens vurdering af danskeren, og den tjener som en anerkendelse af danskerens nye status som stamspiller og markerer, at den hæderkronede London-klub satser på danskeren.

Andreas Christensen vendte i sommer retur til Chelsea efter to års udlejning til Borussia Mönchengladbach.

Den 21-årige dansker fik nogle kampe i starten af Premier League-sæsonen, men røg så ud af holdet. Antonio Conte var dog meget utilfreds med David Luiz' præstationer, og utilfredsheden endte med at blive Andreas Christensens store chance.

I starten af november blev danskeren foretrukket til kampen mod Manchester United på Stamford Bridge. Danskeren var stærkt medvirkende til, at der blev lukket af foran Thibaut Courtois i den essentielle 1-0 sejr.

Siden har Andreas Christensen været en fast del af Contes stam-formation. Og det bedste bevis på danskerens nyvundne status på Stamford Bridge kom, da han røg ned med sygdom i juleperioden. Lige så snart danskeren var på højkant igen, så var han i startopstillingen mod Arsenal.

Forlængelsen er i den henseende en helt logisk forlængelse af det.

- Det føles rigtig godt at underskrive en ny aftale, og jeg er bare glad for at binde mig til fremtiden i Chelsea. Jeg har spillet en masse kampe, og jeg nyder tilværelsen i klubben. Alt fungerer godt, siger danskeren til klubbens hjemmeside.

Ikke siden John Terry har en spiller fra Chelseas eget akademi indtaget så stor en rolle på Chelsea-mandskabet. Fire år efter Chelseas akademi-spillere har fået debut, plejer de at være på vej ud af klubben. Andreas Christensen står midt i sit Chelsea-gennembrud fire år efter sin debut.