Komet-dansker hyldes: Er det årets spiller?

Danske Elias Fritjof Sørensen er blevet nomineret til prisen som årets spiller i Premier League 2, efter han har scoret 12 gange i ligaen, hvor Newcastle endte på en fjerdeplads i Division two

Elias Fritjof Sørensen er (forrest) er nomineret til stor pris. Foto: Newcastle United
Elias Fritjof Sørensen er (forrest) er nomineret til stor pris. Foto: Newcastle United

Han scorede mål på samlebånd i efteråret, 19-årige Elias Fritjof Sørensen fra Newcastle Uniteds reservehold, og de mange mål var blandt andet med til at sikre den tidligere HB Køge-dansker en ny aftale i Premier League-klubben.

Godt nok var det ikke hele sæsonen, der var et kæmpe hit, for Sørensens lejemål i en del af foråret i Blackpool var ingen succes, men overordnet set har det været et godt år for danskeren, der nu også er blevet nomineret til bedste spiller i Premier League 2.

Det skriver Newcastle United på sin hjemmeside.

Elias Fritjof Sørensen scorede 12 gange i Premier League 2 Division Two og var med til at sikre 'The Magpies' fjerdepladsen, der gav adgang til playoff om oprykning. Siden slog Newcastle Reading på straffesparkskonkurrence og står nu i en afgørende duel med Southampton om oprykning til den bedste U23-række, Premier League 2 Division One.

Præstationerne har været med til at vinde danskeren en plads blandt de nominerede til bedste spiller i Premier League 2. Alle de nominerede er:

Eddie Nketiah (Arsenal), Aaron Connolly (Brighton), Bassala Sambou (Everton), Morgan Feeney (Everton), Rafael Camacho (Liverpool), Elias Fritjof Sørensen (Newcastle United), Adam Idah (Norwich City), Danny Loader (Reading), Will Smallbone (Southampton).

Udover den vigtige kamp mod Southampton har Elias Fritjof Sørensen også været med til at spille Newcastle United i Premier League Cup-finalen mod Everton.

I alt har Sørensen scoret 20 gange for Newcastle i alle turneringer.

Sten Grytebus har fået en kontrakt i FCK gældende til udgangen af 2022. Foto: Jens Dresling FC København - 7. maj. 2019 - kl. 12:08 Officielt: FCK henter Superliga-stjerne
Se også: Skadesregn i Liverpool: Ukendt 19-årig kan få debut
Liverpool-fansene chikanerede Barcelonas hotel i nat og gik særligt efter Lionel Messi. Foto: JOSEP LAGO/Ritzau Scanpix Champions League - 7. maj. 2019 - kl. 18:04 Politi bekræfter uro: Chikane af Lionel Messi

6 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere