Lige nu - til lægetjek i storklub

Chelsea har endnu en signing på plads, bekræfter Frank Lampard

Edouard Mendy er snart at finde i Chelsea-buret. Foto: Ritzau Scanpix
Edouard Mendy er snart at finde i Chelsea-buret. Foto: Ritzau Scanpix

Da Chelsea søndag aften tabte 0-2 hjemme mod Liverpool, lavede Kepa Arrizabalaga igen en kæmpe fejl, der kostede en scoring, og det kan måske være spanierens sidste aktion som Chelsea-spiller.

For gennem noget tid har Edouard Mendy været rygtet til klubben, og nu er det så bekræftet fra Frank Lampard, at den senegalesiske målmand slutter sig til Chelsea.

På et pressemøde har Chelsea-manageren således fortalt, at Rennes-målmanden lige nu er i gang med det obligatoriske lægetjek, inden han kan blive præsenteret af London-klubben.

Kostede ikke en krone: Andrija Pavlovic øger konkurrencen i angrebet hos Brøndby. Foto: René Schütze Sport og Spil Superligaen Indefra - Brøndby landede bomber gratis

- Mendy er til lægetjek lige nu, og han vil blive vores spiller efter det, siger Lampard.

Det forlyder, at Edouard Mendy koster 179 millioner kroner nu, og hvis en række bonusser udløses, skal Chelsea betale yderligere 45 millioner kroner for målmanden.

Chelsea-ejer Roman Abramovich har investeret i både London-klubben og i andre klubbers spillere. Det skaber nu problemer for russeren. Foto: Dylan Martinez/Ritzau Scanpix Premier League Havde hemmelige andele i modstandere

Kevin De Bruyne scorede til 1-0 på straffespark. Foto: Nick Potts/Reuters Premier League Overlegne Manchester City

8 kommentarer
Vis kommentarer